1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Putin katilinin ‘terörist’ dedikleri!
Putin katilinin ‘terörist’ dedikleri!

Putin katilinin ‘terörist’ dedikleri!

Rusya Devlet Başkanı Putin, Suriye’de yeni silah denediklerini kabul etmiş ama hangi yalana başvurarak?

27 Mayıs 2021 Perşembe 19:10A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriye Savaşı Rusya’nın dahil olması ile içinden çıkılamaz bir hal aldı. Halk kıyamı başladıktan sonra zaten rejim bir bir tüm mevzileri kaybetmeye başlamıştı. İran’ın Suriye’ye girmesi süreci yavaşlatsa dahi halkın ilerleyişini engelleyemedi.

Bu sebeple olsa gerek İran, İslam tarihinin en büyük alçaklıklarından birisini yaparak Rusya’yı Suriye’ye müdahale etmeye davet etti. Kasım Süleymani isimli mücrim tarafından bizzat gerçekleştirilen bu ‘davet’ savaşın da seyrini değiştirdi.

Hava üstünlüğü ile kitlesel katliamlar gerçekleştiren Rusya direnişin tabiri caizse yer altına çekilmesini sağladı. Suriye’de hala hiçbir şey bitmiş değil. Ancak Rusya sürece dahil olmasaydı Suriye halkı adına çok daha sevindirici bir tablonun hakim olacağını da belirtmek gerek.

Rusya kitlesel katliamlarla Suriyeli Müslümanları yüzlerce defa vurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise gün içinde yaptığı açıklamada sanki dalga geçer gibi "Rusya ordusunun yeni silahlarının Suriye’de test edildiğini" açıkladı. Binlerce insanı katlettiği yetmiyormuş gibi bir de ‘yeni silah denediklerini’ bütün dünyaya ilan eden Putin’in kendisini aklamak için argümanı da hazır. Putin silahların 'teröristlere karşı operasyonlarda' kullanıldığını söyledi.

Putin modern siyasi tarihin en büyük katillerinden birisi olarak yalan söylemeyi adet edinmiş burası kesin! Rusya’nın hedef aldığı ‘teröristler’ kundaktaki bebeklerden, annelerden babalardan ve yaşlılardan oluşuyor. Daha fazla yorum yapmadan katil Putin’in ‘terörist’ dediklerini paylaşıyoruz!

+18

57e6568f18c7731cd4529297.jpg

onlar-enkazin-dogurdugu-cocuklar-h1471022738-39ec27.jpg

suriyede-bebekler-donarak-oluyor13868399100-h1104912.jpg

653414.png

ty.jpg

34003.jpg

bu-bebegi-vuranin-ta-mina-koyayim-i656447.jpg

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum