Prof. Dr. Ahmet Uysal yoğun baskı ve tehditler sonucunda geri adım attı

Prof. Dr. Ahmet Uysal yoğun baskı ve tehditler sonucunda geri adım attı

10 Kasım üzerinden Atatürk’ü/Atatürkçülüğü mevlid adı altında camilere kadar yaymaya, müslüman halka dayatmaya çalışan işgüzarlara tepki gösteren Prof. Dr. Ahmet Uysal, gelen yoğun baskı ve tehditler sonucunda twitini silmek zorunda kaldı.

Tepki üstüne tepki geldi; İstanbul Üniversitesi profesörü, Atatürk hakkındaki mevlit paylaşımını sildi

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Uysal, Kocaeli Valiliği ve Müftülüğü’nün Atatürk için camilerde mevlit okutmasını X hesabı üzerinden eleştirmişti.

Prof. Dr. Uysal, "Atatürk, İslam'ı bu topraklardan söküp atmaya çalıştı, kimi memnun etmek için mevlit okutacaksınız?" demişti.

Bunun üzerine Kemalistlerin ve işgüzarların yoğun baskı ve tehditlerine maruz kalan Prof. Dr. Uysal'ın  ilgili paylaşımını profilinden kaldırdığı görüldü.

1762675040020-adsiz.jpg

HABERE YORUM KAT
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir