1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Polis ırkçı imza kampanyasına izin vermedi
Polis ırkçı imza kampanyasına izin vermedi

Polis ırkçı imza kampanyasına izin vermedi

Suriyelilere yönelik ırkçı kampanyaların, saldırıların ve nefret dilinin yaygınlaştırılmasına öncülük eden Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın imza kampanyasına polis geçit vermedi.

02 Kasım 2021 Salı 19:26A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriyelilere ve Afganlara dönük ırkçı tahriklerini sürdürmekte ısrarlı davranan Ümit Özdağ’ın Ankara’daki imza kampanyasına polis izin vermedi.

Suriyelileri katil Esed’in kontrolündeki bölgeye göndermek için stant açıp imza toplamaya çalışan Özdağ’a polisin engel olduğu bildirildi.

Ümit Özdağ da konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterirken ırkçılığını ve cahilane tutumunu da sürdürmeye devam etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ırkçılığına izin vermediği için kızan Özdağ, halkın Suriyelilere dönük ırkçı söylemlere sahip çıktığını savundu.

Özdağ paylaşımında, “Suriyelilerin kendi ülkelerine gönderilmesi amacıyla tüm Türkiye’de başlattığımız imza kampanyası için Güvenpark’ta kuracağımız imza standına polis izin vermedi. Sayın suleymansoylu sadece kaldırıma barikat kurabilirsiniz ama Suriyeliler konusunda halkın fikirlerine asla!” diye yazdı.

 

umit-ozdag-imza-kampanyasi-suriyelier-irkcilik-irkci.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum