1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. PKK/PYD Alçaklıkta Sınır Tanımıyor!
PKK/PYD Alçaklıkta Sınır Tanımıyor!

PKK/PYD Alçaklıkta Sınır Tanımıyor!

ABD'nin bölgedeki taşeronu ve ahlak ve namus kavramından bihaber olan PKK/PYD alçaklıklarını fütursuzca sergilemeye devam ediyor.

02 Eylül 2019 Pazartesi 23:34A+A-

HAKSÖZ HABER

PKK/PYD militanları Deyri Zor’un doğusundaki bir kontrol noktasından geçen motorsikletle köylerine dönen Arap bir aileye durdurdu. PKK/PYD’liler erkeği aradıktan sonra kadını ahlaksız bir şekilde aramaya kalktı. Buna tepki gösteren erkeği öldüresiye dövdüler. Kadının başörtüsünü zorla çıkartan militanlar silahla kadını da dövdüler.

Görüntülerin Deyri Zor’un doğusunda bir kontrol noktasında çekildiği ve ailenin akibetlerine dönük detaylı bilgi edinilemediği açıklandı.

Aynı kontrol noktasından daha evvelde sızan bazı görüntülerde yine Damalıha aşiretinden 2 gence öldüresiye işkence yapıldığı görülmüştü.

Yine Suriye İnsan Hakları Ağı’nın yayınladığı rapora göre aynı bölgede PKK/PYD militanları tarafından toplamda aralarında 19 çocuk ve 12 kadının bulunduğu toplam 229 kişinin değişik şekillerde katledildiği belirtildi.

Yine bildirilen rapora göre PKK/PYD militanları Deyri Zor ve Rakka’nın köylerinde yüzlerce genci PKK/PYD’ye karşı gelmek, askerliği reddetmek suçlarından gözaltına alarak gayri insani şartlarda göz altında hukuksuzca bulundurduğu bildirildi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

8 Yorum