1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. PKK Kara Propagandası Wroclaw’daki Cinayette Çöktü!
PKK Kara Propagandası Wroclaw’daki Cinayette Çöktü!

PKK Kara Propagandası Wroclaw’daki Cinayette Çöktü!

PKK, HDP ve İHD’nin daha önce devlet tarafından kaçırıldığı veya öldürüldüğünü ilan ettiği Muhammet Emektar Varşova’da yakalandı. Emektar’ın Varşova’da öldürülen Türkiyeli öğrenci Furkan Kocaman’ın da katili olduğu ortaya çıktı!

13 Mart 2019 Çarşamba 15:27A+A-

HAKSÖZ-HABER

İHD’nin “kayıplar”ı hep yurtdışına kaçırılan militanlar çıkıyor nedense!

“Kayıp” deyip profesyonel katilleri görünmez kılıyorlar… Ve İHD bu işin en önemli partneri her zamanki gibi…

İHD’nin daha önce “kayıp” diye duyurduğu ve hesap sorduğu Muhammet Emektar, Polonya’da Furkan Kocaman’ı öldüren kişi çıktı!

Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler 2'nci sınıf öğrencisi Furkan Kocaman, iki hafta önce Erasmus değişim programı kapsamında gittiği Polonya'da uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Furkan Kocaman, geçtiğimiz cumartesi akşamı Wroclaw kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde arkadaşlarıyla yemek yerken bir süredir kendisini izleyen kişi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürmüştü.

Yalancının Mumu Yatsıya Kadar

Furkan Kocaman cinayeti İHD, HDP ve PKK’nın 2018 yılından beri dillendirdiği Muhammet Emektar devlet tarafından kaçırıldı veya öldürüldü yalanının da çökmesini sağladı. Polonya’nın Wroclaw kentinde Furkan Kocaman’ı katleden kişinin PKK, HDP ve İHD'nin devlet tarafından öldürüldüğünü iddia ettiği Muhammet Emektar olduğu ortaya çıktı! Aynı çevreler daha önce 2016 yılında Hurşit Külter isimli şahsın da devlet tarafından kaçırıldığı veya öldürüldüğünü iddia etmiş ve günlerce “Hurşit Külter Nerede” adı altında eylem ve etkinlikler yapmıştı. Bir süre sonra ise Hurşit Külter’in Kerkük’te olduğu ortaya çıkmıştı.

İHD'nin Muhammet Emektar propagandasından bir kare...

furkan-kocaman.jpg

İHD, HDP ve PKK'nın "Kayıp Çocuğu" Muhammet Emektar'ın katlettiği üniversite öğrencisi Furkan Kocaman...

Polonya’da katledilen Furkan Kocaman cinayetinde halk tarafından yakalanarak polise teslim edilen katilin Muhammet Emektar olduğu resmi makamlarca da doğrulandı.

TC. Varşova Büyükelçiliği’nden Açıklama

TC. Varşova Büyükelçiliği’nin konuyla ilgili yaptığı dünkü (12 Mart 2019) açıklama şöyle:

“Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman'ın Wroclaw kentinde hayatını kaybettiği saldırının faili olarak yakalanan şahsın 1990 doğumlu vatandaşımız Muhammet Emektar olduğu ilgili savcılık tarafından bugün açıklanmıştır.

Adı geçen şahıs bugün yapılan gizli duruşmada resmen tutuklanmıştır. Wroclaw'da Büyükelçiliğimizden de bir ekip bölgede bulunmakta olup, merhum vatandaşımızın (Furkan Kocaman) cenazesi yarın sabah ailesi ve Konsolosluğumuz yetkilileri tarafından teslim alınarak ülkemize gönderilecektir.

Cinayet nedeni konusunda Polonya resmi makamlarınca açıklanan bir bilgi bu aşamada bulunmamaktadır. Konunun çok yönlü olarak izlenmesine devam edilecektir.”

HABERE YORUM KAT

3 Yorum