1. HABERLER

  2. HABER

  3. PKK Adres Vererek Ölümle Tehdit Ediyor
PKK Adres Vererek Ölümle Tehdit Ediyor

PKK Adres Vererek Ölümle Tehdit Ediyor

Geçen ay İstanbul'da 1 müslümanı sırf uzun sakallı ve "selefilere benziyor" diye IŞİD'ci yaftası ile katleden PKK yeni kurbanlar peşinde.

01 Ekim 2014 Çarşamba 10:09A+A-

HAKSÖZ-HABER

PKK tarafından İstanbul Başakşehir-Şahintepe'de öldürülen Müslümanın katillerinin polis tarafından bulunmaması ve olayın aydınlatılmaması yeni provakasyonlar ve ölüm tehditlerinin rahatlıkla sosyal medyada kol gezmesine yol açıyor.

PKK'nın örgütlenmesi YDG-H'nin açıkça ölüm tehditleri içeren mesajlar yayınlaması ve adres yayınlayarak bazı isimleri birimlerine hedef göstermesi karşısında emniyetin sessizliği dikkat çekiyor.

Son olarak Takvahaber'in eski bir çalışanının ev adresinin yayınlandığı "gereğinin yapılması"nın istendiği öğrenildi.

Takva Haber'in açıklaması:

Sitemizin eski editörlerinden Zeynel Abidin Kaya'nın yıllar önce ikamet ettiği ev adresini bulan PKK'nin şehir yapılanması YDG-H sosyal medya üzerinden alenen provakasyon çalışması yapmaya başladı.

Kısa bir dönem sitemizde editörlük yapan ve daha sonra yollarımızı ayırdığımız Zeynel Abidin Kaya, PKK örgütü kıskacında!

Kaya'nın yıllar önce ikamet ettiği İstanbul-Ümraniye'deki evi, PKK'nın şehir yapılanması YDG-H tarafından twitter'da yayınlandı.

Geçen ay İstanbul'da "selefi" olduğu gerekçesiyle 2 kişiyi öldüren YDG-H, İstanbul'daki silahlı hücrelerine bu yolla açık mesaj gönderdi.

Amed News haber kuruluşunun da içinde olduğu birçok PKK yapılanmasının ortaklaşa başlattığı bu provakasyon çalışmasından sonra Kaya, İstanbul'u terk ettiğini bildirdi.

Başına herhangi bir zarar gelmesi halinde faillerin açık seçik ortada olduğunu bildiren Kaya, böylesi bir olayla karşılaşmanın üzüntüsü içinde olduğunu kaydetti.

İşte yayınlanan provakasyon tweetleri:

jybro9.jpg

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum