1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Parkta oturan Suriyeli göçmenlere 'Defolun ülkemizden' diyerek bıçakla saldırdılar
Parkta oturan Suriyeli göçmenlere 'Defolun ülkemizden' diyerek bıçakla saldırdılar

Parkta oturan Suriyeli göçmenlere 'Defolun ülkemizden' diyerek bıçakla saldırdılar

Bolu’da Suriye uyruklu 4 kişi parkta oturdukları sırada ‘Niye oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden’ ifadeleriyle saldırıya uğradı. Saldırganlar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

14 Ağustos 2022 Pazar 10:00A+A-

HAKSÖZ HABER 

Irkçı Ümit Özdağ ve Tanju Özcan'ın faşizan söylemleri sokağa yansımaya devam ediyor. Suriyeli göçmenlere dönük nefretin son adresi Bolu oldu.

Bolu’da dün akşam saatlerinde Aşağısoku Mahallesi'nde bulunan Atatürk Orman Parkı'nda parkta oturan Suriye uyruklu A.H.H., A.A. ve S.A. ve M.E.'ye “Niye oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden” diyen M.A., Ş.T., Ş.Ö. ve A.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Suriye uyruklu A.H.H., A.A. ve S.A. çeşitli yerlerinden bıçaklandı. M.E. ise darp edildi.

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan, A.A.H. ve M.E. tedavilerinin ardından taburcu olurken, S.A. ve A.A.'nın hastanedeki tedavileri sürüyor.

Polis ekipleri tarafından yakalanan saldırganlar, ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Hastanede tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT