1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Özgür Özel ahlak ve vicdan yoksunluğunun insanı ne kadar alçaltabileceğinin kanıtı olan siyasi bir karikatürdür!
Özgür Özel ahlak ve vicdan yoksunluğunun insanı ne kadar alçaltabileceğinin kanıtı olan  siyasi bir karikatürdür!

Özgür Özel ahlak ve vicdan yoksunluğunun insanı ne kadar alçaltabileceğinin kanıtı olan siyasi bir karikatürdür!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yine Hamas’ı hedef gösterdi.

13 Mart 2024 Çarşamba 18:00A+A-

HAKSÖZ HABER

7 Ekim’den bu yana tüm dünya Siyonist çetenin karşısında mevzilenirken işgal rejimini varoluşundan beri destekleyen ülkeler dahi ağız değiştirdi. AB ülkeleri Siyonistleri açıktan destekleyemez hale gelirken bu konuda ABD tek başına kaldı.

Aksa Tufanı sebebiyle yaşadığı hezimeti gizlemek isteyen Siyonistler Gazze halkına ateş püskürürken dünya halkları Gazze’nin arkasında vicdan intifadası oluşturdu. Türkiye’de ise CHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi, Hamas karşıtı söylem üzerinden direniş bilincini kırmak için söylem üretmenin derdine düştüler.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu konuda bayraktarlığı üstlenirken ilk günden beri Hamas’a yönelik “terör örgütü” ithamını kullanmaktan çekinmedi. Özgür Özel son olarak katıldığı bir programda Filistin'de yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulunurken yine Hamas için “terör örgütü” iftirasını dillendirdi.

Özgür Özel’in Hamas ile derdi Hamas’ın Filistin halkının bağrından yetişmiş bir İslami hareket olması sebebiyledir. Özel’in Hamas’a yaklaşımı ile Siyonistlerin Hamas’a olan düşmanlığı arasında çok büyük bir farktan bahsetmek imkansızdır. Özel’in genel başkanlığını yaptığı partinin geçmişten bugüne kadar Müslümanların değerlerine olan düşmanlığı akıllara geldiğinde Özel aslında kendisinden beklenen açıklamayı yapmıştır.

Gazze’de katliam devam ederken vicdan sahibi olan herkes katliama karşı elinden geleni yapıyor. Özel ise Hamas’ı hedef göstermeyi tercih ediyor. Demek ki tüm dünyanın aksine Özgür Özel için esas sorun Siyonist işgal rejimi değil Hamas'tır! Özgür Özel, ahlak ve vicdan yoksunu bir kişinin ne kadar alçalabileceğinin kanıtı olan bir siyasi karikatürden başka bir şey değildir!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum