1. HABERLER

  2. HABER

  3. Özgür-Der'den Mushaf-Der’e Geçmiş Olsun Ziyareti
Özgür-Der'den Mushaf-Der’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Özgür-Der'den Mushaf-Der’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Özgür-Der Diyarbakır Şubesi Başkanı Murat KOÇ ve yönetim kurulu üyeleri Mushaf Eğitim ve Araştırma Derneğine geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

15 Aralık 2013 Pazar 23:24A+A-

Diyarbakır’da faaliyet yürüten Mushaf Eğitim ve Araştırma Derneğine 14 Aralık Cumartesi saat 16:45 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından ses bombası atıldı. Can ve mal kaybının olmadığı saldırıyı yerinde incelemek ve geçmiş olsun temennilerinde bulunmak üzere Özgür-Der Diyarbakır Şubesi Başkanı Murat KOÇ ve yönetim kurulu üyeleri Mushaf Eğitim ve Araştırma Derneğine ziyarette bulundular.  

Mushaf Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı  Molla Mehmet Sait ve Bayındır Memur-Sen Başkanı Hamit YAZ'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Molla Sait; Cumartesi akşamı 16:45 sularında ses bombasıyla bir saldırıya uğradıklarını, saldırı esnasında dernekte öğrencilerin bulunduğunu, olayda can ve mal kaybının olmadığını belirtti. Bölgede son zamanlarda islami camialara yönelik saldırılara dikkat çekilerek; bu saldırının ne ilk, nede son olduğu, saldırıyı düzenleyenlerin kişileri veya kurumları hedef almadıklarını asıl hedeflerinin İslami mücadele olduğu vurgulandı.  

Özgür-Der Diyarbakır Şubesi Başkanı Murat Koç; Saldırıların  İslami camiaları baskı altında tutmak ve yıldırmak amacıyla düzenlendiğine dikkat çekerek benzeri saldırılar karşısında müslümanların geri adım atmamaları gerektiğine ve daha kararlı ve azimli bir şekilde yollarına devam etmesinin önemine vurgu yaptı.  

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret yapılan çay ikramından sonra sona erdi.

İlgili Haber:

Mushaf-Der'e Bombalı Saldırı

HABERE YORUM KAT