O Teğmen Tutuklandı

O Teğmen Tutuklandı

Elazığ'da ölen 4 askerin komutanları tarafından cezalandırılırken öldürüldüğü iddiası güçlendi. Suçlanan teğmenin tutuklandığı bildirildi.

Hurriyet'in haberine göre, Elazığ'da 17 Ağustos'ta meydana gelen ve 4 askerin öldüğü olayın perde arkasından skandal bir iddia çıktı. Taraf Gazetesi'nin ortaya attığı iddiaya göre, mevzide uyuyan askerler komutanları tarafından cezalandırılırken hayatlarını kaybetti.

Daha önce açıklandığı gibi kaza sonucu değil kanunsuz bir emir sonucu cezalandırılmak istenirken ölen 4 erle ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü. Ancak gün boyunca Genelkurmay Başkanlığı'ndan bu iddialarla ilgili bir açıklama yapılmadı. Hürriyet'in haberine göre iddiaların araştırıldığını ve suçlanan Teğmen Mehmet Tümer'in tutuklandığını öğrendi.

İddiaya göre, er İbrahim Öztürk ve arkadaşı Ahmet Şensoy'un nöbette uyumasına kızan komutanları Teğmen Mehmet Tümer, İbrahim Öztürk'e pimi çekilmiş bir el bombası verdi. Teğmen emir verene kadar da elinde tutmasını emretti. Ancak paniğe kapılan er Öztürk bombayı elinden düşürdü ve 3 arkadaşıyla birlikte öldü.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir