1. HABERLER

  2. BASIN AÇIKLAMASI

  3. Özgür-Der: “Katil Olmert Türkiye’den Defol!”
Özgür-Der: “Katil Olmert Türkiye’den Defol!”

Özgür-Der: “Katil Olmert Türkiye’den Defol!”

Siyonist çetenin şefi Ehud Olmert’in bugün resmi bir ziyaret amacıyla Ankara’da ağırlanacak olmasını nefretle kınıyoruz. Siyonist çetenin Ortadoğu’da gasıp varlığını meşrulaştırmaya yönelik her türlü ilişki bu ülkenin tarihine kazınacak kara bir leke olac

22 Aralık 2008 Pazartesi 11:24A+A-

Bugün Türkiye'ye gelecek olan Siyonist çete şefi Ehud Olmert, Ankara'da Başbakan Erdoğan ile akşam yemeğinde buluşacak. İşgal şefi görevindeyken birlikte çalıştığı liderleri veda ziyareti kapsamında gerçekleşen bu ziyareti tel'in eden Özgür-Der, "Gazze'ye yönelik olarak hiçbir hukuk, ilke, kural tanımaksızın aylardır işlediği korkunç zulümler kesintisiz biçimde devam ederken gerçekleştirilen bu ziyaret, ne tür gerekçeler, maslahatlar, faydalar ileri sürülürse sürülsün nihai tahlilde İsrail isimli çetenin meşrulaştırılmasına yönelik bir çirkinliktir." diyerek tepki gösterdi. Bunca yaşanan katliamlara rağmen Siyonist çete şeflerinin ziyaretleri dolayısıyla karşılıklı "dostluk" mesajları teati edilmesinden tiksinti duyduklarını ifade eden Özgür-Der, İsrail isimli çete ile süregelen tüm ilişkilerin kesilmesini talep etti.

Özgür-Der Genel Merkezi'nden yapılan açıklamanın tam metni:

KATİL OLMERT TÜRKİYE'DEN DEFOL!

22 Aralık 2008

Filistin'in işgalcisi Siyonist çetenin şefi Ehud Olmert'in bugün resmi bir ziyaret amacıyla Ankara'da ağırlanacak olmasını nefretle kınıyoruz.

İsrail Başbakanı sıfatıyla Türkiye'ye gelen Ehud Olmert on yıllardır Filistin topraklarında ve Ortadoğu'nun bütününde Siyonist çete tarafından işlenen devasa zulümlerin, hukuksuzlukların, katliamların başta gelen sorumlularından biridir. Türkiye Başbakanı ve diğer yetkililerce sıkılacak elleri kardeşlerimizin kanlarına bulanmıştır. Filistin coğrafyasının işgali suçu yanında Gazze halkına karşı uygulanan vahşi ambargo suçunun da bir numaralı sorumluları arasında yer almaktadır.

Tarihe geçmiş en zalim, en alçakça uygulamaların icracısı bir çeteye "meşru devlet" ve bu çetenin reislerine "devlet adamı" muamelesi yapılmasını kimsenin içine sindirmemesi gerektiğini ve adaletten yana herkesin insanlığa, hukuka, ahlaka aykırı bu tutumlardan rahatsızlık duyması gerektiğine inanıyoruz.

Bizler Filistinli kardeşlerimize yaşatılan inanılmaz acıları yüreklerinde derinden hisseden Müslümanlar olarak kardeşlerimizin katili, işgalci haydutların ülkemizde ağırlanmasının üzüntüsünü yaşıyoruz! İşledikleri sayısız suçlardan ötürü uluslararası ceza mahkemesinde yargılanmaları gereken zalimlerin, yaşadığımız ülkenin seçilmiş yöneticileri tarafından "barış" konusunun müzakere edilebileceği "şahsiyetler" konumuna oturtulmasını utanç vesilesi sayıyoruz! İşlediği bunca insanlık suçlarına karşın hâlâ İsrail isimli çete ile çeşitli düzeylerde ilişkilerin sürdürülmesinden, mevcut ilişkilerin daha da geliştirilmesinden, Siyonist çete şeflerinin ziyaretleri dolayısıyla karşılıklı "dostluk" mesajları teati edilmesinden tiksinti duyuyoruz!

Siyonist çetenin Gazze'ye yönelik olarak hiçbir hukuk, ilke, kural tanımaksızın aylardır işlediği korkunç zulümler kesintisiz biçimde devam ederken gerçekleştirilen bu ziyaret, ne tür gerekçeler, maslahatlar, faydalar ileri sürülürse sürülsün nihai tahlilde İsrail isimli çetenin meşrulaştırılmasına yönelik bir çirkinliktir. Bu çerçevede işgalci, katliamcı Siyonist çetenin Ortadoğu'da gasıp varlığını meşrulaştırmaya yönelik her türlü ilişkinin bu ülkenin tarihine kazınacak kara bir leke olacağını ilan ediyor ve bir kere daha İsrail isimli çete ile süregelen tüm ilişkilerin kesilmesini talep ediyoruz.      

Özgür-Der