1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Netanyahu: "Ben Filistin Halkını Onlardan Çok Düşünüyorum"
Netanyahu: "Ben Filistin Halkını Onlardan Çok Düşünüyorum"

Netanyahu: "Ben Filistin Halkını Onlardan Çok Düşünüyorum"

Yaptığı görüntülü açıklamada saçmalayan, İsrail Başbakanı Netanyahu, "İnanmayacaksınız ama ben Filistinlileri onlardan çok düşünüyorum" dedi.

12 Ağustos 2016 Cuma 17:07A+A-

İsrail Başbakanı Netanyahu, akıllara durgunluk veren bir açıklama yaptı. Filistinlileri önemsediğini iddia eden Netanyahu, "Biliyorum, bir çoğunuz inanmayacaksınız, ama ben Filistin halkını Filistinli liderlerden daha çok düşünüyorum" dedi.
 
Filistin'in Gazze ve Batı Şeria bölgelerinde çeşitli gerekçelerle Filistinlilere yönelik katliam emirleri yağdıran İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dünyayla alay eder gibi bir açıklama yaptı. Netanyahu'nun tepki çeken açıklamasında ifadeleri oldukça ironik.

Açıklama yaparken, kendisi de inanılmasının güç olduğunu belirterek, "İnanmayacaksınız, ama size bir şey açıklayacağım" ifadelerini kullandı.

Netanyahu, Filistin halkının, Filistinli liderlerden daha çok düşündüğünü iddia ederek, "İsrail Başbakanı olarak, Filistin halkını, Filistinli liderlerden daha çok düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İslami Direniş Örgütü Hamas'a çirkin suçlamalarda bulunan Netanyahu, "Filistin halkı bunlardan daha iyilerine layık. Kulağa çok inandırıcı gelmiyor ama gerçekten Filistinlileri önemsiyorum" ifadelerini kullandı.

Filistinlileri düşündüğünü iddia eden Netanyahu'nun son Gazze katliamında 400'ü çocuk 2 bin sivil katledilmişti. Şehrin büyük ölçüde yıkıma uğratıldığı hava saldırılarının ardından Gazze hala yaralarını sarmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum