1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ne İdüğü Belirli Olmak İçin LGBT ya da Ateist mi Olmalı?
Ne İdüğü Belirli Olmak İçin LGBT ya da Ateist mi Olmalı?

Ne İdüğü Belirli Olmak İçin LGBT ya da Ateist mi Olmalı?

Lümpen sol çevrelerin İslam düşmanlığı ile malul Atatürkçü çocuğu İsmail Saymaz, sosyal medyadaki ifsat faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek Kemalistlerin hedef tahtasına koyduğu A. Tzortis için "Yunan asıllı İngiliz soytarısı" demiş.

30 Nisan 2019 Salı 18:45A+A-

Haber: Yeni Akit

Söz konusu İslamiyet'i, Müslümanlığı karalamak oldu mu her türlü pisliğe el atan, LGBT ile içli dışlı olan, sözde düşünce özgürlüğü adı altında İslam’a karşı ahlaksız faaliyetlerde bulunan Charlie Hebdo dergisine desteğini esirgemeyen İsmail Saymaz, fitne üreten ve toplumu geren bu faaliyetlerine devam ediyor.

Lümpen sol çevrelerin Atatürkçü çocuğu İsmail Saymaz fitne üretmeye, ihbarcılık yapmaya ve iftiralarla toplumu germeye devam ediyor. Başta Boğaziçi olmak üzere üniversiteleri LGBT Kulübü ve Ateist Kampı'na dönüştürmek için her türlü propagandayı yapan sol-sosyalist (Kemalist) çevreler giriştikleri ahlaksızlaştırma ve ifsad faaliyetlerini perdelemek için yeni bir provkasyona daha giriştiler.

Onur Yürüyüşü altında her yıl Ramazan Ayına denk gelecek şekilde en sapkın mesajlar, en iğrenç görüntü ve taleplerle İstiklal Caddesinde gösteri yürüyüşleri tertipleyen İsmail Saymaz'ın da dahil olduğu çevreler Boğaziçi Üniversitesi'nde yapılan konuşmayı boğmaya, hidayete ermiş bir Müslüman genci "Yunan asıllı İngiliz soytarısı" diye çirkin bir biçimde yaftalamaya girişiyorlar.

Terörist Mihraç Ural'ı parlatıyor

İsmail Saymaz muhabir değil tipik bir muhbir mantığı ve misyonuyla hareket ediyor. Kah LGBT faaliyetlerini yaygınlaştırmak için rol alıyor kah Reyhanlı başta olmak üzere bir çok katliama imza atan katil Mihraç Ural'ı kahraman gibi savaşçı gibi pazarlıyor.

İğrenç dergiye desteğini esirgemiyor

İsmail Saymaz'a şaşırmıyoruz aksine Hz. Muhammed (a.s.)a en iğrenç hakaretleri yapan Charlie Hebdo dergisini savunacak ve "Hepimiz Charlie Hebdo'yuz" mesajı verecek kadar İslam'a ve Müslümanlara karşı nefret duygularıyla dolup taştığını gayet iyi biliyoruz.

Charlie Hebdo'nun ırkçı-emperyalist çirkinliklerine sahip çıkan lejyoner bir kişiliğin hidayete erdikten sonra Andreas isminin önüne Hamza ismini yerleştiren bir Müslüman'a düşman olmaması şaşırtıcı olurdu asıl. Daha düne kadar hastane ve okullarda MGK'ya ihbar etmek üzere başörtülü hemşire, doktor, öğrenci ve öğretmen kovalayan İsmail Saymaz gibi "iliştirilmiş gazeteciler"in "durumdan vazife çıkararak" "soytarı Yunanlı" propagandası yaparken kimlerle beraber hangi hedefe varmak için yırtındığını iyi biliyoruz.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT