1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. LÜBNAN

  4. Nasrallah: Muhalifler Kontrolü Ele Geçiremez!
Nasrallah: Muhalifler Kontrolü Ele Geçiremez!

Nasrallah: Muhalifler Kontrolü Ele Geçiremez!

Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah: “Suriye'de muhalefetin kontrolü ele geçireceğini düşünenler bir yanılgı içinde.”

17 Aralık 2012 Pazartesi 09:58A+A-

Bu Açıklama Tespit mi Temenni mi?

Lübnan'daki Hizbullah örgütünün genel sekreteri Hasan Nasrallah, ''Suriye'de muhalefetin kontrolü ele geçireceğini düşünenler bir yanılgı içinde'' dedi.  

AA'nın geçtiği habere göre Lübnan'ın Başkenti Beyrut'ta Ruveys bölgesindeki Şehitler Kompleksi'nde, Hizbullah üyelerinin mezuniyet törenine telekonferansla bağlanan Nasrallah, ''Suriye'deki durum giderek karmaşıklaşıyor. Suriye'de muhalefetin kontrolü ele geçireceğini düşünenler bir yanılgı içinde'' diye konuştu.  

Nasrallah, Suriye haritasını alıp muhaliflerin ve yönetimin sahip olduğu alanlara bakan herkesin Suriye'de yönetimin üstün olduğunu göreceğini iddia etti. Nasrallah, ''Suriye'deki çatışma halk ve yönetim arasında değil. Orada kendi kanaatini savunan bir yönetim ve kanlı bir şekilde savaşan silahlı bir grup var'' ifadelerini kullandı.

El-Kaide örgütüne yönelik de konuşan Nasrallah, İslam dünyasında ve Batı'da bazı devletlerin pusu kurduğunu ve savaşıp birbirlerini öldürmeleri için Suriye topraklarını onlara açtığını belirterek, El-Kaide'nin bu tuzağa düştüğünü ileri sürdü. 

 

HABERE YORUM KAT

17 Yorum