1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Müfid Yüksel ve Benzerlerini Öldürecekmiş!
Müfid Yüksel ve Benzerlerini Öldürecekmiş!

Müfid Yüksel ve Benzerlerini Öldürecekmiş!

Abdullah Şahin isimli faşist bir kafatasçı sosyal medya üzerinden  yalan ve iftiralar eşliğinde küfür ve hakaretlerde bulunarak ölüm tehditleri savuruyor.

19 Eylül 2019 Perşembe 20:35A+A-

HAKSÖZ-HABER

Gazeteci-Yazar Müfid Yüksel’e Fatih Camii avlusunda şehid edilen kardeşi Metin Yüksel’i misal verip, katillerinden birinden selam getiren Abdullah Şahin, İslami değer ve sembollere “Araplaştırma” adı altında düşmanlık sergiliyor.

 

whatsapp-image-2019-09-19-at-19.42.25-(1).jpg

whatsapp-image-2019-09-19-at-19.42.24.jpg

whatsapp-image-2019-09-19-at-19.42.25.jpg

Peki, bu edepsiz ve akılsız ırkçının küfür ve hakaretler eşliğinde savurduğu açık ölüm tehditleri karşısında Emniyet ve Savcılık neden harekete geçemiyor?

Sosyal medya üzerinden ırkçılık ve ayrımcılık propagandası yapmak, İslami değer ve sembolleri bir nefret unsuruna dönüştürmek ve gazeteci-yazarlara küfür ve hakaretler savurarak onları ölümle tehdit etmek yargının ve emniyetin ilgi alanına girmiyor mu?

whatsapp-image-2019-09-19-at-19.45.24.jpg

İşte Abdullah Şahin isimli sosyal medya kullanıcısı gerçek bir kişi midir bilemiyoruz ancak bu hesabı kullanan kişinin muhakkak surette acil bir şekilde gözaltına alınıp savcılık tarafından hakaret ve ölümle tehdit dolayısıyla mahkemeye sevk edilip edilmeyeceğini merak ediyoruz.

Son olarak güya Araplaşmaya karşı küfür ve tehditler savuran kafatasçı faşistlere İslami değer ve aidiyetleri temsil eden “Abdullah” veya benzeri bir ismin asla yakışmadığını hatırlatalım. Araplaşmaya karşı mücadeleyi önce ismin olan Abdullah’ı terk ederek başlayabilirsin mesela.

Gök Tengri’nizin size münasip göreceği, Şaman itikadını temsil eden epeyce seçeneğiniz var.

HABERE YORUM KAT

10 Yorum