1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. MŞÜ Hayırda Buluşanlar Öğrenci Topluluğu Yardımlara Devam Ediyor
MŞÜ Hayırda Buluşanlar Öğrenci Topluluğu Yardımlara Devam Ediyor

MŞÜ Hayırda Buluşanlar Öğrenci Topluluğu Yardımlara Devam Ediyor

MŞÜ Hayırda Buluşanlar Öğrenci Topluluğu köy okullarında okuyan çocuklara; kitap, kırtasiye, giysi ve botlardan oluşan çeşitli hediyeler dağıtmaya devam ediyor.

12 Kasım 2019 Salı 14:38A+A-

MŞÜ Hayırda Buluşanlar Öğrenci Topluluğu, başlattığı “Çocuklar Üşümesin” ve “Üniversiteden Köye Uzanan Kardeşlik Eli” projeleri kapsamında köy okullarında okuyan çocuklara; kitap, kırtasiye, giysi ve botlardan oluşan çeşitli hediyeler dağıtmaya devam ediyor.

Bu kapsamda topluluk gönüllüleri öğrencilerin, hayırseverlerin ve İyi Kalpli Ellerin katkılarıyla Çalaplı Köyü İlkokulunda okuyan  çocuklara kitap, kırtasiye ve botlardan oluşan hediyeler dağıttılar. Etkinliğe Hayırda Buluşanlar Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Hatip Erdoğmuş, Korkut İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nedim Öger ve topluluk gönüllüleri katıldı.

Topluluk Başkanı Hacer Elitaş yaptıkları etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Yıllardır çocuklara umut olmak için yardımlaşmayı, iyiliği ve sevgiyi hakim kılmak adına yollardayız. Bugünde yolumuz merkezden oldukça uzak olan Çalaplı İlkokulu'na düştü.  Çocukların yüzündeki mutluluğu yolun tüm yorgunluğunu alıp götürdü. Ulaşabildiğimiz çocukları mutlu etmek, eksikliklerini giderebilme noktasında az da olsa yardımcı olmak  için bir kampanya başlattık. Başlatmış olduğumuz bot kampanyamıza ilgi oldukça fazla, bu da daha fazla kişiye ulaşacağız demek. Buradan kampanyamıza destek olup çocukların gözlerindeki parıltıya vesile olan herkese teşekkürü bir borç biliriz. Kampanyamız hala devam etmektedir, daha fazla çocuğa ulaşıp daha çok mutluluğa ortak olmak adına yardımlarınızı bekliyoruz. Çocukların hep güleceği, mutlu olacağı ve güzel bir eğitimden geçeceği bri dünya umuyoruz. Bunun için herkes, yarınlarımız olan bu çocuklara dokunabilmeli.” 

haber-004.jpg

Topluluk gönüllüleri dönüşte Karakale Fatih İlkokulunda okuyan çocukları da ziyaret etti, Çevre temizliğine dikkat çekmek ve bilinç oluşturmak için çocuklarla okulun önündeki parkta ve yol kenarındaki çöpleri topladılar.

Topluluk Başkanı Hacer Elitaş, dışardan da yardım taleplerini aldıklarını, güçlerinin yettiği kadarına cevap vermeye çalıştıklarını söyleyerek bu kapsamda geçen hafta Muş’tan Hakkari’ye; Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneğindeki özel çocuklara kırtasiye desteğinde bulunduklarını söyledi. 

 

HABERE YORUM KAT