1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. MHP'li Aycan Yüksek Uçtu Hızlı Çakıldı
MHP'li Aycan Yüksek Uçtu Hızlı Çakıldı

MHP'li Aycan Yüksek Uçtu Hızlı Çakıldı

Seçim değerlendirmesini son derece radikal hatta ajite edici çıkışlarla yapmaya kalkışan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan konuşmasından bir kaç saat sonra Bahçeli tarafından görevden alındı.

27 Haziran 2018 Çarşamba 14:42A+A-

HAKSÖZ-HABER

MHP kadroları ve Ülkücülerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, AK Parti'yi, Meclis'i hatta Devlet'i kurtardığını iddia ve ilan eden Aycan, "24 Haziran'dan itibaren MHP ne derse o olacaktır" çıkışıyla kamuoyunda tepki alan provokatif çıkışının bedelini birkaç saat içerisinde görevden alınarak ödemiş oldu. Bakalım bundan sonra Sefer Aycan seçim değerlendirmeleri yaparken böyle yükseklerden uçmayı ve hızla tepe üstü çakılmayı göze alacak cümleler kurabilecek mi?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan ne demişti?

MHP'li Aycan dün yaptığı açıklamada, "Bundan sonra Meclis'te siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır. Bugün MHP Meclis'te kilit konumdadır ve MHP'nin Genel Başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan'ı kurtarmıştır, hem Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurtarmıştır, hem Meclis'i kurtarmıştır, hem devleti kurtarmıştır. Bu da böyle bilinsin." ifadelerini kullanmıştı. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Sefer Aycan'ın bu sözlerine tepki göstererek Aycan'ı görevden aldığı belirtiliyor. Aycan, 24 Haziran seçimlerinde Kahramanmaraş'tan Meclis'e yeniden girmeye hak kazanmıştı

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

6 Yorum