1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Mersin’de dehşet: Fidye için kaçırdığı Suriyeli çocuğu öldürdü!
Mersin’de dehşet: Fidye için kaçırdığı Suriyeli çocuğu öldürdü!

Mersin’de dehşet: Fidye için kaçırdığı Suriyeli çocuğu öldürdü!

Mersin’de kan donduran bir olay yaşandı. Suriyeli ailenin 12 yaşındaki çocuğunu kaçıran site görevlisi, aileden 400 bin Euro fidye istedi. Parayı alamayınca çocuğu boğarak öldürdü.

10 Mayıs 2023 Çarşamba 02:19A+A-

HAKSÖZ-HABER

Toplumun en savunmasız kesimi mültecilere karşı suç işlenmeye devam ediyor. Mülteciler aleyhindeki ırkçı çağrı ve algılar suça teşvik ediyor. Bu kez acı haber Mersin’den geldi.

Görev yaptığı sitede oturan Suriyeli ailenin 12 yaşındaki çocuğunu kaçıran Hasan Cingöz adlı site görevlisi aileden 400 bin Euro fidye istedi. Ardından çocuğu sitenin bodrumunda boğarak öldürdü.

Mersin’in merkez ilçesi Yenişehir’de Çiftlikköy Mahallesinde bulunan Türksat Sitesinde meydana gelen hadise sonrasında gözaltına alınan Hasan Cingöz işlediği suçu itiraf etti.

Verilen bilgilere göre, kuyumculuk yapan Suriyeli ailenin12 yaşındaki çocuğu Halid Hayanked, dün öğle saatlerinde sitenin bahçesinde oynarken aniden kayboldu.Bir süre sonra da bir kişi aileyi telefonla arayarakçocuklarının ellerinde olduğu, 400 bin Euro fidye vermeleri durumunda serbest bırakacakları, polise haber vermeleri durumunda ise çocuğu öldürecekleri tehdidinde bulundu. Bunun üzerine baba Halid Hayanked, oğlunun kurtarılması için durumu polise bildirdi. Yapılan inceleme sonrasında polis ekipleri, üç bloklu sitenin A bloğunun bodrum katında çocuğun cesedini halının arasına sarılmış halde buldu. Yapılan otopsideçocuğun boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Cinayet şüphelisi olarak site görevlisi Hasan Cingöz gözaltına alındı. Cingöz’ün, suçunu itiraf ettiği ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

22 Yorum