1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Mehmet Görmez: Zedelenen Adalet ve Merhamet İçin Muhasebe Etme Zamanı
Mehmet Görmez: Zedelenen Adalet ve Merhamet İçin Muhasebe Etme Zamanı

Mehmet Görmez: Zedelenen Adalet ve Merhamet İçin Muhasebe Etme Zamanı

​​​​​​​2017 yılında istifa ederek görevden ayrılan eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı

15 Temmuz 2019 Pazartesi 23:07A+A-

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 15 Temmuz darbe girişiminin 3. yıldönümünde kişisel Twitter hesabından mesaj paylaştı.

“15 Temmuz, Yüce Allah’ın yüreklerimize indirdiği sekinet, lütfettiği nusret ve zafer için milletçe hamdetme zamanıdır” diyen Görmez şu ifadeleri kullandı:

"Dünyadaki tüm mazlumların aziz milletimize yaptıkları duaları yadetme zamanıdır. Maneviyatımızın ve ahlakımızın gördüğü zarar için üzülme zamanıdır. 

15 Temmuz; sonsuz merhametin ve yanılmaz adaletin yegane sahibine şükrümüzü eda etme zamanıdır. Dini hayatımızda açılan yaraları topyekün sarma, suçlular için adaleti tereddütsüz tecelli ettirme, masumlar için hak ve merhameti işler kılma zamanıdır.

15 Temmuz; tankların üzerine imanla yürüyen aziz şehidlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükran ve minnetle yadetme zamanıdır. Zedelenen adalet ve merhamet için muhasebe etme zamanıdır. Bugün darbenin getirdiği kötülükleri geride bırakarak birlik ve beraberlik için dua zamanıdır."

HABERE YORUM KAT

2 Yorum