1. HABERLER

  2. HABER

  3. Mardin'de freni boşalan tır kalabalığın arasına daldı: 20 ölü
Mardin'de freni boşalan tır kalabalığın arasına daldı: 20 ölü

Mardin'de freni boşalan tır kalabalığın arasına daldı: 20 ölü

Mardin’in Derik ilçesi Üçyol mevkiinde freni patlayan TIR ilk önce iki araca çarpıp takla attı, daha sonra kıraathaneye daldı.

20 Ağustos 2022 Cumartesi 22:45A+A-

Mardin'in Derik ilçesinde tır ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka tır çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin koca da yaptığı açıklamada, 20 kişinin hayatını kaybettiğini, 8’i ağır olmak üzere 25 kişi yaralandığını açıkladı. Kazaya ilişkin Derik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Gaziantep'te 16 kişinin yaşamını yitirdiği, 21 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazanın bir benzeri Mardin'in Derik ilçesinde meydana geldi. 

İlçede akaryakıt istasyonu yakınında meydana gelen kazada freni boşalan tır önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Sağlık ekipleri ile çevredekilerin olay yerine toplandığı anlarda başka bir tır kalabalığın arasına daldı.

Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlardan ölen ve yaralananlar olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Freni patladığı ifade edilen tırın kalabalığın arasına daldığı anlar amatör kameraya yakalandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum