1. HABERLER

  2. HABER

  3. Mannheim AKİT Yönetim Kurulu Üyesine Saldırı
Mannheim AKİT Yönetim Kurulu Üyesine Saldırı

Mannheim AKİT Yönetim Kurulu Üyesine Saldırı

Mannheim İslam Birliği (AKİT) Yönetim kurulu üyesi Bektaş Cezik'e dün gece saat 23.00 sıralarında arabasını park ettiği sokakta kimliği belirsiz üç kişi tarafından saldırıya uğradı.

20 Ocak 2015 Salı 08:45A+A-

Tüm Avrupa’da baş gösteren İslamofobi ve Pegida gösterilerilerinin etkisi Mannheim’da da kendisini gösterdi. Mannheim İslam Birliği (AKİT) Yönetim kurulu üyesi Bektaş Cezik'e dün gece saat 23.00 sıralarında Mannheim Sekenheim'da ikamet ettiği evine yakın bir sokakta arabasını park ettiği bir sırada kimliği belirsiz üç kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlar tarafından darb edilen Bektaş Cezik polisten yardım istedi. Olay yerine çok çabuk gelen polis karanlıkta kaçan saldırganların peşine düşmesine rağmen faillere ulaşamadı. Olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Bektaş sırtından ve ayağından darbe aldı.

Bektaş Cezik arbede sırasında kendisine arkadan saldırıldığı için faillerin yüzünü göremediğini ve saldırganların kaçarken ( Scheiße salafisten ) diye bağırdıklarını söyledi. Cezik Vatandaşlarımızın dikkatli olmasını billasa gece daha da dikkatli olmalarını istedi. Cezik'in durumunun iyiye gittiği ve Polisin olayla ilgili geniş çaplı inceleme yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT