1. HABERLER

  2. ETKİNLİK-EYLEM

  3. Malatya İnönü Üniversitesi öğrencilerinden işgalci İsrail destekçilerine boykot eylemi
Malatya İnönü Üniversitesi öğrencilerinden işgalci İsrail destekçilerine boykot eylemi

Malatya İnönü Üniversitesi öğrencilerinden işgalci İsrail destekçilerine boykot eylemi

Malatya İnönü Üniversitesi Bilgi ve Erdem Topluluğu’nun işgalci İsrail’in destekleyen küresel markaları boykot için yapmış olduğu çalışma yoğun ilgi gördü.

28 Ekim 2023 Cumartesi 21:10A+A-

Bilgi ve Erdem Topluluğu, Filistin’e destek aracıyla kendi hazırladıkları afişleri Malatya’nın muhtelif bölgelerine astılar. Filistin’deki zorlu yaşam koşullarına dikkat çekmek ve halkın duyarlılığını artırmak amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, topluluk üyeleri tarafından büyük bir özveriyle gerçekleştirildi.

Filistin, uzun yıllardır süren zorlu politik ve ekonomik şartlar altında yaşanan insanların ev sahibi olduğu bir bölge olarak biliniyor. Topluluk, Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntıları görmezden gelmek yerine bu konuya dikkat çekmek istedi.

Etraflarına ve kurumsal alanlara yapıştırdıkları çıkartmalarla, Filistinlilerin hala devam eden mücadelesini hatırlatmaya çalıştılar. Filistin topraklarında yaşanan haksızlıkların son bulması ve Filistin halkının insan haklarına saygı gösterilerek adil bir yaşam sürdürebilmesi için herkesi harekete geçmeye davet ettiler.

bilgierdem-1.jpeg

bilgierdem-2.jpeg

bilgierdem-3.jpeg

bilgierdem-4.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum