1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Maher Zain, yeni eseri "Beloved Palestine" ile güçlü bir mesaj veriyor
Maher Zain, yeni eseri "Beloved Palestine" ile güçlü bir mesaj veriyor

Maher Zain, yeni eseri "Beloved Palestine" ile güçlü bir mesaj veriyor

Maher Zain, Filistin'in acılarını ve umutlarını anlatan yeni bir eser yayınladı."Beloved Palestine" adlı şarkı, dinleyicilere Filistin'in yaşadığı zorlukları ve bu toprakların halkının direnişini güçlü bir dille aktarıyor.

08 Şubat 2024 Perşembe 20:16A+A-

M. Furkan Gökçe  / Haksöz Haber

Maher Zain, Filistin'in acılarını ve umutlarını anlatan yeni bir eser yayınladı. "Beloved Palestine" adlı şarkı, dinleyicilere Filistin'in yaşadığı zorlukları ve bu toprakların halkının direnişini güçlü bir dille aktarıyor. Eser, Filistin topraklarının yeniden kazanılması ve Kudüs'ün yeniden inşası için bir çağrı niteliğinde.

Eserdeki Ana Temalar ve Mesajlar şu şekilde;

  • Şarkı, Filistin topraklarında yaşanan acı ve trajediyi, kaybedilen barış dolu topraklara olan özlemle birlikte anlatıyor.
  • "Topraklarımızı geri almak için yemin ettik. Ne kadar yıkarsanız yıkın, yarın onu yeniden inşa edeceğiz," diyerek, Filistin halkının direnişini ve kararlılığını vurguluyor.
  • "Ruhun acı içinde ve kanıyor. Yine de sabırlısın ve dolu bir inançla," ifadeleriyle, Filistin halkının yaşadığı zorluklara rağmen gösterdiği sabır ve inancı ön plana çıkarıyor.
  • Kudüs ve Mescid-i Aksa uğruna, asla boyun eğmeyecekleri ve zayıflamayacaklarına dair yeminlerini dile getiriyor.

Maher Zain'in "Beloved Palestine" eseri, sadece bir müzik parçası olmanın ötesinde, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve bu topraklara olan sevgi ve bağlılığı ifade etmek amacı taşıyor. Sanatçının güçlü mesajı, dinleyicilere Filistin'in hikayesini ve halkının direnişini hissettiriyor.

Klip ise Gazzeli bir kızın “Öyle hissediyorum ki, annem ile birlikte ölseydim daha iyi olurdu “ sözleriyle başlıyor. Klipte “Ruhumun Ruhu Rim”e ve Halid dedeye yer veriliyor. Ayrıca eşi ve çocuklarının öldürüldüğü saldırının üzerinden saatler geçmesine rağmen görevine devam eden muhabir Valid el Dahduh’un oğlu Hamza için söyledikleri de klipte yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum