Lübnan'daki çatışmalarda biri binbaşı beş işgal askeri öldü

Lübnan'daki çatışmalarda biri binbaşı beş işgal askeri öldü

İşgal ordusu, Lübnan'daki çatışmalarda biri binbaşı, biri yüz başı olmak üzere 5 askerinin daha öldüğünü duyurdu.

Ordudan yapılan açıklamada, Lübnan'ın güneyinde dün akşamki çatışmalarda 5 askerin öldüğü belirtildi.

Leş olan askerler arasında bir binbaşı ve bir yüzbaşı olduğu ifade edildi.

Çatışmalarda, 4 işgal askerinin de ağır yaralandığı kaydedildi. Öte yandan işgal basını, Lübnan'ın güneyinde bu askerlerin içinde bulundukları binanın roketle vurulduğunu yazdı.

Haberde, aynı saldırıda 7'si orta derecede, 8'i de hafif olmak üzere 15 askerin daha yaralandığını ve toplam yaralı sayısının 19 olduğunu aktardı.

Karadan işgalin başladığı 30 Eylül'den bu yana Lübnan'daki çatışmalarda öldüğü açıklanan işgal askeri sayısı 29 oldu.

İşgal ordusu, 30 Eylül'de Lübnan'ın güneyinde "Hizbullah'ın altyapısına yönelik sınırlı ve yoğun" kara saldırılarına başladığını bildirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir