1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. LC Waikiki cinsel sapkınlığı çağrıştıran ürünleri satmayacak
LC Waikiki cinsel sapkınlığı çağrıştıran ürünleri satmayacak

LC Waikiki cinsel sapkınlığı çağrıştıran ürünleri satmayacak

LC Waikiki kıyafetlerde sapkınlık çağrışımı yapan renk ve işaretleri kullanmama kararı aldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank marka yöneticilerini tebrik etti.

04 Ekim 2022 Salı 20:49A+A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, LC Waikiki Yalova Lojistik Merkezi Açılış Töreni'nde, grubun çalışanlarına gönderdiği 'Lütfen ürünlerimizde LGBT çağrışımı yapan işaretleri kullanmayın. Bunlarla ilgili ürünleri üretmeyin. Çünkü bizim hassasiyetlerimiz var' mailinden bahsederek marka yöneticilerini tebrik etti.

Bakan Varank, LC Waikiki'nin sosyal sorumluluk sahibi bir şirket olduğunu dile getirerek, sapkınlık dayatmasına ve aile yapısının 'cinsiyetsizlik' ile altının oyulmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi:

''Yaptığı hayırlarla herkese örnek olan bir grup ama buraya gelirken bir haber okudum ve bu işe de imza attılarsa, haber doğruysa ben kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Grup, çalışanlarına bir elektronik posta göndermiş ve demiş ki 'Lütfen ürünlerimizde LGBT çağrışımı yapan işaretleri kullanmayın. Bunlarla ilgili ürünleri üretmeyin. Çünkü bizim hassasiyetlerimiz var, sorumluluğumuz var.' Dünyada bir LGBT dayatması varken, bir cinsiyetsizlik dayatması varken LC Waikiki'nin bu inisiyatifi almasını da ben çok değerli buluyorum ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kimse kusura bakmasın, siz ne yapıyorsanız yapın ama cinsiyetsizliği dayatırsanız, aile mefhumunun altını oymaya devam ederseniz ki biz de kimseye 'eyvallah' demeyiz, bunun karşısında dururuz. Böyle markaların gerisinin geleceğine de inanıyorum. Biz aileyi savunmaya Allah'ın izniyle devam edeceğiz. ''

HABERE YORUM KAT

4 Yorum