1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kurunca Zulmettiler, Kutlarken de Zulmediyorlar
Kurunca Zulmettiler, Kutlarken de Zulmediyorlar

Kurunca Zulmettiler, Kutlarken de Zulmediyorlar

Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları için İstanbul yapılan provalar sırasında ve öncesinde yolların kapatılması nedeniyle yaşanan sıkışıklık sürücü ve vatandaşları çileden çıkarttı.

27 Ekim 2013 Pazar 02:21A+A-

Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları için İstanbul Vatan Caddesi’nde yapılan provalar sırasında ve öncesinde Vatan Caddesi’ne çıkan ara yolların kapatılması nedeniyle yaşanan sıkışıklık sürücü ve vatandaşları çileden çıkarttı. Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar işlerine geç kalırken, sürücüler, uzun süre trafikte kaldıklarını ve provalar nedeniyle insanlara bu zorluğun yaşatılmaması gerektiğinin altını çizdiler.

Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları için Vatan Caddesi’nde yapılan provalar trafik yoğunluğuna neden oldu. Sabah 07.00’den itibaren Vatan Caddesi’ne çıkan ara yolların kapatılması dolayısıyla bir çok sürücü trafikte kaldı. Hafta sonu olmasına rağmen sıkışan trafik sürücü ve toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatan Caddesi’nde yapılan provalarda askerî ve sivil ekipler geçit töreni yaparak 29 Ekim tarihinde yapılacak kutlamalara hazırlandı. Provalar sırasında ve öncesinde Vatan Caddesi’ne çıkan ara yolların kapatılması dolayısıyla yaşanan sıkışıklık sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bayrampaşa, Topkapı, Zeytinburnu ve Aksaray istikametlerinden Vatan Caddesi yönüne gelen sürücüler erken saatlerden itibaren kapatılan yollar dolayısıyla zor anlar yaşadı. Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar işlerine geç kaldı. Sürücüler, uzun süre trafikte kaldıklarını ve provalar dolayısıyla insanlara bu zorluğun yaşatılmaması gerektiğini anlattı.

İstanbul'un en büyük hastanelerinin yer aldığı ve bir çok yolun kavşak noktalarından biri olan Vatan caddesinin kapatılması birçok kişiyi mağdur etti. (Yeni Asya / Haksöz Haber)

HABERE YORUM KAT

2 Yorum