1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kürşat Tüzmen'den Çirkin Bayrak Çıkışı
Kürşat Tüzmenden Çirkin Bayrak Çıkışı

Kürşat Tüzmen'den Çirkin Bayrak Çıkışı

AK Parti'nin ülkücü vekili Kürşat Tüzmen, "Bu bayrağın altında yaşamayı kabul etmeyenler de onların uzantıları da şerefsizdir." diyerek yine ağzını bozdu.

21 Temmuz 2010 Çarşamba 18:00A+A-

Devlet eski Bakanı ve AKP Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen PKK'yı ve BDP'yi işaret ederek, "Bu bayrağın altında yaşayıp bu ülkenin suyunu ekmeğini paylaşan insanların bu bayrağı kabul etmemesi gibi bir şerefsizlik varsa, o zaman biz onlara diyoruz ki, onlar şerefsizdir. Bunların hangi kurum ve kuruluşlara uzantıları, kim nerede olursa olsun hangi mevkide olursa olsun onlarda şerefsizdir" dedi.

"Türk bayrağı altında yaşayan herkes Türktür!"
Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem'in Kürtler her şeyi ellerine geçiriyorlar yakında Türkler azınlıkta kalacak açıklamasına yönelik değerlendirmede bulunan Tüzmen, bu açıklamada bir ayrımcılık olmadığını Anayasa'daki Türk Milleti kavramının Türk bayrağı altında yaşan herkesi kapsadığını söyledi. Tüzmen, Türk bayrağı altında yaşan herkesin Türk olarak adlandırıldığını söyledi. 

Tüzmen, konuşmasında 3 kez "şerefsiz" dedi: "Bu bayrağın altında yaşayıp bu ülkenin suyunu ekmeğini paylaşan insanların bu bayrağı kabul etmemesi gibi bir şerefsizlik varsa, o zaman biz onlara diyoruz ki, onlar şerefsizdir. Bunların hangi kurum ve kuruluşlara uzantıları, kim nerede olursa olsun hangi mevkide olursa olsun onlar da şerefsizdir."

HABERE YORUM KAT

15 Yorum