1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kültür Turizm Bakanlığı’nın “büyük katkılarıyla” gerçekleştirilen LGBT film festivali!
Kültür Turizm Bakanlığı’nın “büyük katkılarıyla” gerçekleştirilen LGBT film festivali!

Kültür Turizm Bakanlığı’nın “büyük katkılarıyla” gerçekleştirilen LGBT film festivali!

İstanbul Film Festivali’nde yarışacak filmler arasında cinsi sapkınlığın propagandasını yapan içerikler yer alırken festivalin destekçileri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı bulunuyor.

18 Nisan 2024 Perşembe 18:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’nin kültür politikalarını belirleyecek bir akıldan yoksun olduğu artık bilinen bir gerçek. Türkiye halkının hassasiyetleriyle taban tabana zıt işler dahi bizzat Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sağladığı imkanlarla gerçekleştirilebiliyor.

İstanbul Film Festivali’nde yarışacak filmler arasında cinsi sapkınlığın propagandasını yapan içerikler yer alırken festivalin destekçileri arasında oldukça ilginç kurumların yer aldığı görüldü. Eczacıbaşı, Beyoğlu Belediyesi, İBB, Anadolu Efes, Kadıköy Belediyesi tarafından desteklenen İstanbul Kültür Sanat Vakfı bünyesindeki festivalde yarışan filmlerden bazıları cinsi sapkın temalar barındırıyor.

İKSV’nin sosyal medya hesaplarından “Aşkın ne yaşı ne de cinsiyeti var ama aşkı anlatmanın binbir yolu var. Nerdesin Aşkım?” başlığıyla duyurulan filmler şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-04-18-170242.png

İKSV tarafından yayımlanan katalogda ise yukarıda zikredilen kurumların yanında başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere İl Kültür Turizm Müdürlüğü, İstanbul Valiliği ve Beyoğlu Kaymakamlığı’na da özellikle teşekkür edildiği görülüyor:

ekran-goruntusu-2024-04-18-170336.png

Anlaşılan o ki mide bulandırıcı filmler devlet imkanlarıyla Türkiye izleyicisi ile buluşacak ve kimileri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından fonlanacak. Kültür Turizm Bakanlığı’nın “büyük katkılarıyla” gerçekleştirilen LGBT film festivali, Türkiye’nin kadim sorunlarına işaret ederken gelecek adına da oldukça karamsar bir tablo çiziyor…

HABERE YORUM KAT

5 Yorum