"Kültür-Sanat Camiasının Soykırımcı İsrail'e Karşı Tutumu" raporlaştırıldı

"Kültür-Sanat Camiasının Soykırımcı İsrail'e Karşı Tutumu" raporlaştırıldı

İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği (AYBİR), "Kültür Sanat Camiasının Soykırımcı İsrail'e Karşı Tutumu" başlıklı raporunu kamuoyu ile paylaşmaya hazırlanıyor.

Etkinlik, 3 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'da Rami Kütüphanesi'nde gerçekleştirilecek. Programda raporun detayları paylaşılacak ve alan uzmanlarının değerlendirmeleri dinlenebilecek.

Geçtiğimiz dönemde hazırlanan ve büyük ilgi gören "Antisemitizm Suçlamasının Araçsallığı ve Batıdaki Akademik Özgürlüğe Etkisi" başlıklı raporun ardından, 7 Ekim 2023 sonrasını kültür-sanat camiasının nasıl gördüğünü ele alan bu yeni çalışmanın konuyla ilgili önemli bir boşluğu doldurması bekleniyor.

whatsapp-image-2024-07-01-at-16-56-32.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir