1. HABERLER

  2. HABER

  3. Koza İpek'te İkinci Arama
Koza İpek'te İkinci Arama

Koza İpek'te İkinci Arama

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Paralelci Örgüt'e mali destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada Koza İpek Holding'in Ankara'daki binasında arama başlattı.

09 Eylül 2015 Çarşamba 13:20A+A-

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Paralelci Örgüt'e mali destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Koza İpek Holding'in Yenimahalle'deki merkez binasında arama yapıyor.

Aramanın, soruşturmayı derinleştiren Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yeni belgeler istemesi üzerine gerçekleştirildiği, herhangi bir gözaltı kararının bulunmadığı bildirildi.

İstanbul'da 22 adreste arama sürüyor

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Kaynak Holding'e bağlı İstanbul'daki 22 adresteki arama çalışması da sürüyor.

Anadolu Adliyesi Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele şube müdürlüklerine bağlı ekipler ile vergi denetmenlerinin, Kaynak Holding'in Üsküdar ve Bağcılar'daki binalarının yanı sıra 20 adresindeki çalışması devam ediyor. Arama çalışmaları sırasında holding çalışanlarının binalara girişine izin verilmiyor.

Çalışmalar kapsamında holding binalarındaki bazı evraklara el konulduğu, bazı bilgisayarlardaki bilgilerin de incelenmek üzere yedeklendiği öğrenildi.

AA

HABERE YORUM KAT