1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SUUDİ ARABİSTAN

  4. "Koronavirüs AK Parti İktidarının Sonu Olacak"mış!
"Koronavirüs AK Parti İktidarının Sonu Olacak"mış!

"Koronavirüs AK Parti İktidarının Sonu Olacak"mış!

Suudi Arabistan merkezli televizyonda sarf edilen Türkiye karşıtı sözlere, Arap sunucu sert tepki gösterdi.

10 Nisan 2020 Cuma 15:57A+A-

Bir Arap sunucu, koronavirüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan hükümetinin düşeceğini söyleyen televizyon yorumcularını ti'ye aldı.

Suudi Arabistan merkezli yayın yapan bir televizyondaki programı yorumlayan Arap sunucu, konukların Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili hadsiz sözlerine sert tepki gösterdi.

Söz konusu programda, "Koronavirüs, AK Parti’nin iktidardan düşmesine sebep olacaktır. Bugün düşmez ise yarın mutlaka düşecektir." sözleri sarf edildi.

Konuklar, "Türkiye içerden vurulacak. Aslına bakarsanız, Türkiye an itibarıyla şefkate muhtaç. Burada zavallı Türk halkı da etkilenecek." diyerek hadsiz ifadelerini sürdürdü.

Ensonhaber sitesinin aktardığına göre, Türkiye karşıtı sözleri yorumlayan Arap sunucu, "Duyduğunuz gibi korona, Erdoğan’ı (AK Parti’yi) iktidardan düşürecekmiş. Türkiye, bunlarda baş ağrısı yaptı. Türkiye yüzünden şizofren oldu bunlar." diyerek skandal ifadelere tepki gösterdi.

 

Sunucu ayrıca, Türkiye'yi ziyareti sırasında tüm yolcuların ateşine bakıldığını ve düzenli ve sistematik uygulamalara şahit olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT