1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Korkunun ecele faydası yok!
Korkunun ecele faydası yok!

Korkunun ecele faydası yok!

İslam düşmanı Paludan: Korkuyorum!

23 Ocak 2023 Pazartesi 18:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Aşırı sağcı Stram Kurs partisinin kurucusu Rasmus Paludan, İsveç'in başkenti Stockholm'da bulunan Türkiye Büyükelçiliği önünde çirkin eylemini gerçekleştirdi. İfade özgürlüğü kisvesi altında gerçekleştirdiği bu iğrenç eyleme tüm dünyadan tepkiler yağdı. 

Müslümanların ve vicdan sahiplerinin tepkisi sonrasında Paludan ilk kez açıklama yaptı. Daha önce de benzer eylemler gerçekleştiren Paludan, “Eskiye kıyasla şu an daha çok tehdit geliyor” yorumunu yaptı. 2019’dan beri bir koruması olduğunu söyleyen Paludan, “Şu an yaşadıklarım öncekilere hiç benzemiyor. Çok daha ciddi tehditler geliyor. Sosyal medyada dakikada 20 mesaj geliyor ve bunlardan 5’i tehdit oluyor” yorumunu yaptı. “Birileri beni öldüreceğini söylediği için korkuyorum. Bana ne yapacaklarını anlatıyorlar” ifadesini kullanan Paludan pişman olmadığını da sözlerine ekliyor.

Su testisi su yolunda kırılır. Müslümanlara yönelik düşmanca ifadeleri sonrasında pişman olmadığını dile getiren bir kimsenin korkmasından daha doğal bir şey yok! Birilerinin Paludan’a “korkunun ecele bir faydası olmadığını” söylemesi gerekiyor.

Modern dünyada insanlar her türlü sapıklığı savunabilirken din ve dindarlar söz konusu olduğunda ise müthiş bir sansür ve baskı söz konusu. Bu ikiyüzlü tutum Paludan’ın eylemi sonrasındaki tepkilerde yine görüldü. “İfade özgürlüğü” denilerek İslam düşmanlığı meşrulaştırılmaya çalışıldı. Daha önceki olaylarda şahit olduğumuz üzere Müslümanların tepkileri ise “terör” ile ilişkili olarak lanse ediliyor!

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

6 Yorum