1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. "Komplo Var, Tezgahın Sorumluları Açığa Çıkmalıdır"
"Komplo Var, Tezgahın Sorumluları Açığa Çıkmalıdır"

"Komplo Var, Tezgahın Sorumluları Açığa Çıkmalıdır"

Muharrem İnce, kendisiyle ilgili dedikoduların CHP Genel Merkezi'nde üretildiğini belirterek, "Komplo var, tezgahın sorumluları açığa çıkmalıdır." dedi.

24 Kasım 2019 Pazar 16:05A+A-

CHP'li Muharrem İnce, hakkındaki İddialara Yalova'da düzenlediği basın toplantısında yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir televizyon kanalında iddialarla ilgili açıklamasının ardından aradığını belirten İnce, "Sayın Genel Başkanım yanınıza geleyim. Bakın tartışılacak bu aynı Atatürk resmini kim indirdi indirmedi tartışmasına benzeyecek, CHP yara alacak. Geminin kaptanı sizsiniz geleyim yanınıza açıklama yapalım. 'Tamam haber vereceğim sana' dedi, haber falan vermedi." diye konuştu.

İddianın parti içinde kendisine karşı olan bir grup tarafından ortaya atıldığını belirterek, "Ortada bir tezgah, bir komplo var." diyerek sorumluların partiden ihraç edilmesi gerektiğini ifade etti.

"Bu kumpasçılar Cumhuriyet Halk Partisi'nin ayağında bir prangadır"

İnce, "Bu kumpasçılar Cumhuriyet Halk Partisi'nin ayağında bir prangadır. Cumhuriyet Halk Partisi kendi ayağındaki prangayı kırmadığı sürece temiz siyaset yolunda ilerlemesi imkansız hale gelecektir. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'de temiz siyaset diyorsa ki diyor, önce bu pisliği temizlemelidir." dedi.

Talat Atilla Kılıçdaroğlu'na süre verdi

Gazeteci Talat Atilla, Muharrem İnce'nin açıklamalarından hemen sonra bir tweet paylaştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapmasını beklediğini ifade eden Atilla, "Daha önce yaptığım açıklamanın arkasındayım. Açıklama makul bir sürede gelmezse yeni bir açıklama daha yapacağım." dedi.

Kaynak: TRT Haber

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

3 Yorum