1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Kocaeli'de ABD/İsrail menşeli fabrikada işçiler rehin alındı!
Kocaeli'de ABD/İsrail menşeli fabrikada işçiler rehin alındı!

Kocaeli'de ABD/İsrail menşeli fabrikada işçiler rehin alındı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan ABD/İsrail menşeli Procter & Gamble (P&G) fabrikasında, bir kişinin işçileri rehin aldığı iddiası üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

01 Şubat 2024 Perşembe 23:00A+A-

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında, bir kişinin işçileri rehin aldığı iddiası üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren P&G fabrikasındaki gelişmeler üzerine alarma geçen ekipler, durumu kontrol altına almak ve rehin alınan kişileri kurtarmak için harekete geçti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında gerçekleşen rehine kriziyle ilgili gelişmeler ortaya çıktı. İddiaya göre, siyonist İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla fabrikaya girdiği belirtilen bir şüpheli, işçileri rehin aldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

resim-aefa5630.jpg

Şüpheli tarafından rehin alınan işçileri ikna etme çalışmaları devam ederken, cadde trafiğe kapatılarak güvenlik önlemleri alındı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un da bölgeye gelerek olayı takip ettiği belirtiliyor.

Şüphelinin fotoğrafı ortaya çıktığında, elinde bir tabanca bulunduğu ve "Kapılarak açılacak. Gazze için ya musalla ya ölüm" yazılı bir not önünde poz verdiği görülüyor. (Doğruhaber)

HABERE YORUM KAT