1. HABERLER

  2. HABER

  3. 'Kıpırdarsa Ölür'e 'CANIM'ın Ziyareti
Kıpırdarsa Ölüre CANIMın Ziyareti

'Kıpırdarsa Ölür'e 'CANIM'ın Ziyareti

Hastalığı nedeniyle yerinden kalkamayan Ergenekon tutuklusu Prof. Dr. Mehmet Haberal'a, Kanal B eski spikeri Ece Zereycan'dan gece yarısı ziyareti...

21 Aralık 2010 Salı 15:42A+A-

HASTA YATAĞINDA GECE ZİYARETÇİ KABULU

Ergenekon'un tutuklu sanıklarından Profesör Doktor Mehmet Haberal'ın sağlık sorunları sebebiyle tedavi gördüğü İstanbul Kardiyoloji Hastanesi'ne savcılık izni olmadan ziyaretçilerin geldiği iddia edilmişti.

Daha önce basına yansıyan "Haberal'a ilginç ziyaretçi" haberlerinin şimdi de şok görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler, ilginç ziyaretçinin hastaneye gece saatlerinde geldiğini ortaya koyuyor.

Ziyaretçilerden Biri Kanal B Eski Spikeri...

Bir buçuk yılı aşkın bir süredir tedavi altında bulunan Haberal'a bu süreç zarfında savcılık izni olmadan bazı ziyaretçilerin geldiği basına yansıyan iddialar arasındaydı. Bu ziyaretçilerden birinin Haberal'ın sahibi olduğu Kanal B televizyonunun eski spikeri Ece Zereycan olduğu iddia edildi.

Tarih 17 Ağustos 2010. Görüntüde Zereycan olduğu iddia edilen kişi hasta ziyaretinin mümkün olmadığı bir saatte İstanbul Kardiyoloji Hastanesi'ne geliyor. Aynı kadın bir buçuk saat sonra gece 23.30 sıralarında hastaneden ayrılırken görüntüleniyor.

Ergenekon ek delil klasörlerine giren bir telefon kaydında da Mehmet Haberal ve Ece Zereycan arasında geçen bir konuşma yer alıyordu.

Haberal'ın doktorları soruşturuluyor

Profesör Doktor Mehmet Haberal, Ergenekon soruşturması kapsamında "Örgüt Kurmak ve Yönetmek" iddiasıyla 17 Nisan 2009 tarihinde tutuklanmıştı. Haberal, tutuklandığı gün sağlık sorunları sebebiyle İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde tedavi altına alındı ve halen tedavisi devam ediyor. Ancak Haberal'ın tedavi sürecine ilişkin ortaya çelişkili raporlar çıktı.

5 Doktorun İfadesine Başvuruldu...
Son olarak 5 uzman doktor imzalı taburcu olabilir raporunun ortaya çıkmasıyla yeni bir soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda Kardiyoloji Enstitüsü'nde aramalar yapılırken, 5 doktorun da ifadesi alındı.

(Aktifhaber) 

 

HABERE YORUM KAT