1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kılıçdaroğlu'nun "akıl hocası"ndan Yeneroğlu'na hakaret
Kılıçdaroğlu'nun "akıl hocası"ndan Yeneroğlu'na hakaret

Kılıçdaroğlu'nun "akıl hocası"ndan Yeneroğlu'na hakaret

Jahrein takma ismiyle tanınan Ahmet Sonuç, mülteciler üzerinden Mustafa Yeneroğlu’na hakaretler yağdırdı!

24 Mayıs 2023 Çarşamba 19:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Özellikle genç kuşak internet kullanıcıları tarafından takip edilen Jahrein takma ismiyle tanınan Ahmet Sonuç farklı kesimleri hedef almasıyla biliniyor. Küfürlü konuşmaları ve lümpen tarzıyla Jahrein sık sık mültecileri tahkir ediyor.

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, partisinin de içinde yer aldığı ittifakın ırkçı Ümit Özdağ ile yakınlaşmasına tepki gösterdi. Yeneroğlu’nun insani tepkisi ittifaklarını destekleyen sosyal medya kullanıcılarının nefret mesajlarıyla karşılandı.

Bunlardan birisi de Jahrein’di. Geçtiğimiz haftalarda bizzat Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aranan Jahrein, Kılıçdaroğlu’nun “Eleştirilerinizi dikkate alıyoruz ve yazdıklarınızı okuyoruz. Emin olun elimizden geleni yapıyoruz Ahmet Bey” sözlerini sosyal medyadan paylaşmıştı.

fvfv.jpg

 

Kılıçdaroğlu’nun akıl danıştığı Jahrein, Mustafa Yeneroğlu’na “adi” şeklinde hitap ettikten sonra Almanca “sende şeref yok” diyerek hakaretlerine devam etti.

ererer.jpg

Mustafa Yeneroğlu insani duruşuyla takdiri hak ediyor ama içerisinde yer aldığı ittifakın kitlesini de görmek zorunda. Vicdandan ve en temel insan hasletlerinden yoksun olan bu kimselerle ne kadar yol yürünebilir?

Savaş mağduru kadın ve çocukları kendisi için en büyük tehlike olarak değerlendiren ve çok açık tutarsızlıklar içerisinde debelenen bu ırkçı güruh kendisi dışında kimseye yaşam hakkı tanımıyor!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum