1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Kılıçdaroğlu her zamanki gibi ırkçı yalanlarla propaganda yapıyor
Kılıçdaroğlu her zamanki gibi ırkçı yalanlarla propaganda yapıyor

Kılıçdaroğlu her zamanki gibi ırkçı yalanlarla propaganda yapıyor

İstanbul Maltepe'deki "Milletin Sesi" mitinginde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, yine muhacirleri hedef aldı. Kılıçdaroğlu, rakamları çarpıttığı muhacirler için, "8 milyon kişiyi başımıza indirdiler, bu yük taşınamıyor. Gitmek zorundalar, gidecekler." dedi.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 13:12A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bursa'dan İstanbul'a taşınan CHP mitingi Maltepe'de gerçekleşti. 'Milletin sesi' adı altında yapılan miting Kılıçdaroğlu marifetiyle adeta ırkçılığın sesine çevrildi!

Mitingde partililere seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, yine muhacirleri hedef aldı.

"Türkiye'ye gelen kaçakların, Afganların ve Suriyeli sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesi gerektiğine inanıyorum." diyen Kılıçdaroğlu, "Benim vatan sevgimde ‘sınır namustur’ anlayışı var. Yol geçen hanına dönen, sınırları koruyamayanlar devleti yönetemezler." ifadelerini kullandı.

Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatını kuracakmış!

Yalan rakamlarla sözlerine devam eden Kılıçdaroğlu, "8 milyon kişiyi başımıza indirdiler, bu yük taşınamıyor. Gitmek zorundalar, gidecekler. Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatını kuracağız, Suriye'ye, Ortadoğu'ya barış getireceğiz. Bizim ilkemiz Atatürk'ün söylediği ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ ilkesidir." dedi.

"Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı"nı kuracağını söyleyen Kılıçdaroğlu'nun "barış"tan anladığı şey herhalde Beşşar Esed gibi diktatörlerle el sıkışmak, otoriter rejimler karşısında halkların yükselttiği adalet ve özgürlük çığlığını elbirliğiyle bastırmaktır! Bu nedenle "Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı" yerine "Ortadoğu Statükoyu Koruma Teşkilatı" gibi bir terkip tercih etse meramını daha doğru ifade etmiş olacak!

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum