1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kılıçdaroğlu her meselede olduğu gibi fahiş kiraları da mültecilere bağladı!
Kılıçdaroğlu her meselede olduğu gibi fahiş kiraları da mültecilere bağladı!

Kılıçdaroğlu her meselede olduğu gibi fahiş kiraları da mültecilere bağladı!

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, her meselede olduğu gibi fahiş kiraları da mültecilere bağladı! Kılıçdaroğlu 2 yıl içinde Suriyeli sığınmacıları ülkelerine göndererek kira sorununu çözeceğini ileri sürdü.

30 Nisan 2023 Pazar 01:24A+A-

HAKSÖZ-HABER

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan her olumsuz vakıayı Suriyeli sığınmacılara bağlama kolaycılığına kaçıyor.

Her fırsatta katil Esed rejimiyle anlaşarak Türkiye’de bulunan bütün Suriyeli sığınmacıları ülkelerine göndereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, bu yolla ülkedeki bütün sorunları çözeceğini iddia ediyor.

Seçim stratejisini mülteci/sığınmacı karşıtlığı üzerine kuran Kılıçdaroğlu’nun Suriyeli sığınmacılarla ilgili mesnetsiz iddiaları ırkçı ve ayrımcı kesimlerden alıcı buluyor.

Son olarak sosyal medya hesabından kiralarla ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, fahiş kiraların sebebini yine mültecilere bağladı.

Kılıçdaroğlu, “İster ayrımcı desinler ister ırkçı desinler halkımızın barınma sorunu çözülmeden tek bir yabancı bile konut satın alamayacak bu ülkede. Sığınmacıları 2 sene içinde kendi ülkelerine uğurladığımda fiyatlar dengeyi bulacak. Ülkemizde ev sahipliği yeniden yüzde 75’lere gelecek.” dedi.

Ülkedeki mülteci karşıtlığı ve yabancılara yönelik ırkçılığın baş aktörlüğünü üstlenen Kılıçdaroğlu, seçim sürecinde mültecileri hedef göstermeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum