1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kıbrıs'ta Siyon İstilası
Kıbrıs'ta Siyon İstilası

Kıbrıs'ta Siyon İstilası

Kıbns'ın kumar, fuhuş ve kara paranın adeta merkezi haline gelmesinde İsrail sermayesinin etkili olduğu ortaya çıktı.

26 Ekim 2013 Cumartesi 04:13A+A-

Sinan Yavuzoğlu / Yeni Akit

Kıbns'ın kumar, fuhuş ve kara paranın adeta merkezi haline gelmesinde İsrail sermayesinin etkili olduğu ortaya çıktı. Akit'ın ele geçirdiği şok belgelere göre Ada adeta Siyon sermayesinin cirit attığı bir kara para merkezi haline gelmiş. Belgeler, sadece Kuzey Kıbrıs'ta, kara paranın döndüğü kumar işinden, kadın ticaretinden beslenen eğlence sektörüne kadar birçok alanda yüzlerce İsrail menşeli şirketin faaliyet gösterdiğini ortaya koyuyor.

TÜM STRATEJİK ALANLAR ELLERİNDE

Finanstan marina işletmeciliğine, yönetimsel danışmanlıktan hastaneciliğe kadar stratejik alanlar dahil hemen her sektörde faaliyet gösteren siyon sermayesinin Kıbns'ı adeta kendisine bir üs olarak seçmesinde, Türkiye ile bozulma eğiliminde olan ilişkilere karşı bir mevzi kazanma düşüncesinin etkili olmuş olabileceği değerlendiriyor. Zira İsrail uyruklu sözde işadamlarının' adaya sızmaları son yıllarda yoğunlaşmış durumda.

SİYON KURNAZLIĞI

İsraillilerin adayı seçmelerinde bir diğer faktörün ise. İslam ülkeleriyle yapmak istedikten ticareti bir İslam ülkesi üzerinden daha kolay gerçekleştirebileceklerini düşünmeleri olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT