1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kemalistlerin İslam Düşmanlığı Bitmez ki!
Kemalistlerin İslam Düşmanlığı Bitmez ki!

Kemalistlerin İslam Düşmanlığı Bitmez ki!

Kemalistler, ulusalcılar iktidar medyasından da aldıkları güçle son zamanlarda atak üstüne atak yaparak İslam düşmanlığı performanslarından bir şey kaybetmediklerini gösteriyorlar.

24 Eylül 2018 Pazartesi 22:05A+A-

Oda tv'de yer alan haberde bir ilkokul öğretmenin öğrencilerine zemzem suyu ikam edip içirmesi büyük bir skandal (suç) olarak sunuluyor. Müslümanlar arasında hacca giden birisinin Mekke’den getirdiği zemzem suyunu tanıdıklarına ikram etmesi öteden beri uygulanan bir gelenektir. Oda tv yaptığı haberle öğrencilerine zemzem suyu ikram eden öğretmeni vahşi bir suç işlemiş biri gibi sunmaktan hiç utanmamış.

Oda tv’nin haberi:

Gaziantep Şehitkamil - Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu’nda, Arif Özbek adındaki ilkokul öğretmeni çocukları kıbleye çevirerek zemzem suyu olduğunu söylediği suyu içirdi.

Tüm sınıftaki ilkokul öğrencilerini ayağa kaldıran öğretmen, çocukları kıbleye doğru döndürdü. Çocukların ellerindeki bardaklarda bulunan, zem zem suyu olduğunu söylediği suları “az az” içmelerini söyleyen öğretmen Arif Özbek, çocuklara, “inşallah dualarınız kabul olur. Niyetiniz kabul olur inşallah” diyor.

Odatv'nin telefonla ulaştığı Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu'nun Müdürü Ömer Boztaş, öğretmenle ilgili şu an herhangi bir soruşturmanın olmadığını söyledi. Bu olayın kendisine sözlü olarak iletildiğini söyleyen Müdür Ömer Boztaş, öğretmeni müfredatın dışına çıkmaması yönünde sözlü olarak uyardığını ifade etti. Müdür Boztaş, videoyu görmediğini ve konuya ilişkin net bilgisinin olmadığını da söyledi.

HABERE YORUM KAT

9 Yorum