1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Katili kan çekti, ABD olay yerinde!
Katili kan çekti, ABD olay yerinde!

Katili kan çekti, ABD olay yerinde!

Mehmet Göktaş ABD'nin Gazze'ye havadan yardım göndermesini ikiyüzlülük olarak değerlendiriyor.

04 Mart 2024 Pazartesi 12:00A+A-

Amerika Gazze’ye uçaklarla otuz sekiz bin kişilik koliler halinde yemek paketleri attı ve daha da atacağını söyledi.

Katil döner dolaşır mutlaka olay yerine gelirmiş, öldürdüklerinin kanı onu mutlaka oraya çekermiş, herkes bunu böyle bilir.

Gazze’nin gerçek katilinin Amerika olduğunu bütün dünya biliyor.

Ve herkes ittifak halinde şunu söylüyor ki Amerika olmasa Siyonist İsrail bir gün dayanamaz. Kuduz çetenin bütün silahlarını verdiği gibi daha ilk günden uçak ve yeraltı nükleer gemilerini Akdeniz’e yığdı; “Sakın üçüncü bir ülke müdahale etmesin” dedi ve kimse de müdahale edemedi.

Birleşmiş milletler tarafından alınan ne kadar ateşkes kararı varsa dünyanın gözünün içine baka baka hepsini de veto eden Amerika idi.

Yani Gazze’de savaşan, Gazze halkına katliam uygulayan ABD’nin ta kendisi idi. Bunu bütün dünya bildiği için şimdi yemek paketi atıyor.

Peki, bunu niçin yapıyor? Söylediğimiz gibi katil kendisi olduğu için bu katliamı durdurma veya ara verme işini de kendisi yapacak.

Öncelikle dile getirilen yaklaşan seçimler. Bunak katil Biden’ın, özellikle Arap ve Müslümanların yoğun olduğu Mişigan eyaletinde zorlanacağı görünmüş ve bundan dolayı paniklemiş, Ramazandan önce mutlaka bir şeyler yapılması gerektiğini görmüştür. Ayrıca bu ayda İslam âleminin öfkesi de söz konusu edilmektedir.

Fakat Müslümanlar bu kâfirlerin Ramazanda insafa geleceğini asla beklemesinler zira Irak yerle bir edilirken en yoğun saldırıların bu mübarek ayda yapıldığı unutulmamalıdır.

Fakat şu ana kadar olan gelişmelere bakıldığında Aksa Tufanının Siyonist terör çetesinden önce Amerikan yönetimini çözüp çökerteceğini görebiliyoruz.

Biden’ın sadece bazı eyaletlerde seçim kaybetmesi değil, önemli bir askerinin dünyanın gözleri önünde kendisini yakmasının infiali, meydanları dolduran ve hiç eksilmeyen aydın kesimin protestoları, Avrupa merkezlerinin ayağa kalkması israilden önce Amerika’yı çözüp çökertecektir.

Havadan gönderdiği bu yemek paketleri Amerika’nın imajını asla değiştirmeyeceği gibi, asıl katilin kendisi olduğunu daha da pekiştirecektir.

Çünkü bütün dünya bu yemek olayını “katil olay yerinde” şeklinde anlayıp yorumlayacaktır.

Selam olsun HAMAS’a, selam olsun yiğit Kassam Tugaylarına!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum