1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Katil Esed’in yerli militanı olan basketbolcu şebbihallığını Ankara'da sürdürecek!
Katil Esed’in yerli militanı olan basketbolcu şebbihallığını Ankara'da sürdürecek!

Katil Esed’in yerli militanı olan basketbolcu şebbihallığını Ankara'da sürdürecek!

Ankaragücü Basketbol Kulubü, katil Esed rejiminin propagandasını yapan Kemal Canbolat isimli şebbiha basketbolcuyu transfer ettiğini paylaştı ancak tepkiler üzerine paylaşım silindi.

24 Ağustos 2023 Perşembe 00:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Kemal Canbolat isimli şebbiha, Suriye’de basketbol oynuyor. Ancak onun işi sadece basketbol oynamaktan ibaret değil tabii ki.

Gittiği günden beri katil Esed rejiminin propagandasını yapan ve rejim karşısında onurlu bir mücadele veren Suriye halkını kötüleyen şebbiha basketbolcu, aynı zaman Türkiye’ye düşmanlık yapan ve Türkiye askerine küfreden Esed yanlısı tiplerle arkadaşlık yapıyor.

Esed rejimini üst düzey yöneticisi Halaf Muftah’ın damadı Deniz Büstani ve İlay Aksoy gibi Esedçilerle propaganda videoları çeken Kemal Canbolat’ın Ankaragücü Basketbol Kulubüne transfer olduğu ortaya çıktı.

Ankaragücü gelen tepkiler üzerine şebbiha basketbolcu ile ilgili yaptığı paylaşımı sildi. Bazı haber sitelerinde transferin iptal edildiği belirtildi.

Türkiye’ye düşmanlık yapan Esedçilerle dost olan ve yaptığı en iyi iş katil Esed rejiminin propagandası olan bir basketbolcunun hangi saiklerle transfer edildiği merak konusu.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum