1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Katil ABD Emir Buyurmuş: İfsadın Önünü Açın!
Katil ABD Emir Buyurmuş: İfsadın Önünü Açın!

Katil ABD Emir Buyurmuş: İfsadın Önünü Açın!

Müslüman halkları acımasızca katletmekte olan ABD İstanbul Valiliğinin cinsi sapıkların yürüyüşünü yasaklamasından duyduğu rahatsızlığı resmen ifade etmiş!

19 Haziran 2016 Pazar 17:40A+A-

HAKSÖZ-HABER

Yeryüzünün bütününde olduğu gibi İslam beldelerinde de sistematik biçimde yürütülen ifsad kampanyası, yine yeryüzünün bütününde olduğu gibi İslam beldelerini de kana bulayan emperyalist ABD’nin kanatları altında geliştirilmeye çalışılıyor. Bu olgunun en somut örneklerinden birini Batı dünyasını tam bir dejenerasyona sürükleyen cinsel sapkınlık eğiliminin İslam dünyasında da yaygınlaştırılma çabalarında görmek mümkün. AB ülkeleri ile birlikte ABD de bu ahlaksızlığa kol kanat germiş durumda.   

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, her türlü cinsi sapığın bir araya gelerek oluşturdukları LGBTİ adlı uluslararası ifsad örgütlenmesinin Onur Yürüyüşü adı altında yapmak istediği eylemin İstanbul Valiliğince yasaklanması hakkında açıklama yapmış.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Kirby, İstanbul Valiliğinin yasak kararı hakkında şunları söylemiş: “Bildiğiniz gibi biz LGBTİ kişilerinin bir araya gelerek barışçıl şekilde ifade özgürlüğünü kullanmalarını güçlü bir şekilde destekliyoruz ve bunun İstanbul’da yapılmasını kesinlikle görmek isteriz.”

Basın toplantısına katılan bir gazetecinin “Bu Türkiye’deki insan hakları erozyonun sadece bir parçası. Bir süredir yaşanıyor. Türkiye’nin demokrasisinin gidişatı hakkında endişeli misiniz?” şeklindeki sorudan ziyade yargı içeren değerlendirmesine ise aynen katılmış ve şunları söylemiş: “Biz Türk liderlerin kendi anayasalarında da korunmuş olan demokratik prensiplere uygun davranmadıklarını gördüğümüzde bundan rahatsız olmaktayız. Türkiye dost ve müttefik ülke. Türkiye’nin başarılı olmasını görmek isteriz. Türkiye ve Türk halkının başarılı olmasının en iyi yollarından birinin bu demokratik prensiplere uygun yaşamaları olduğuna inanıyoruz. Ve bu gibi kararlar ve Türkiye’de yakın zamanda görülen ifade özgürlüğünün engellenmesi trendlerini gördüğümüzde bizi endişelendirmektedir. Bu derin şekilde kaygı vericidir.”

HABERE YORUM KAT

3 Yorum