1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Kassam Tugayları: Siyonist İsrail Ateşle Oynuyor!
Kassam Tugayları: Siyonist İsrail Ateşle Oynuyor!

Kassam Tugayları: Siyonist İsrail Ateşle Oynuyor!

Kassam Tugayları, işgal güçlerinin son ihlalleriyle ateşle oynadıklarını dile getirdi.

24 Aralık 2014 Çarşamba 21:05A+A-

Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları siyonist işgal güçlerini Gazze'ye yönelik ateşkes ihlallerini sürdürmelerine karşı uyarıda bulunarak; "ateşkes ihlallerinin ateşiyle ilk yanacak olan işgal tarafı olacaktır" uyarısında bulundu.

Bugün öğle vakitlerinde de Gazze'nin güneyindeki Han Yunus bölgesinde Filistinli direnişçilere saldırı düzenlenmesi ve Kassam Tugayları'nın komutanlarından 34 yaşındaki Teysir es-Semiri'nin şehit olmasına yol açması üzerine yapılan açıklamada işgal devletinin bugünkü saldırılarının tehlikeli bir ihlal olduğuna ve bütün kırmızı çizgilerin aşıldığına dikkat çekilerek işgal güçlerinin bu ihlalleriyle ateşle oynadıkları dile getirildi. Kassam Tugayları, işgal güçlerinin bu ihlallerini sürdürmeleri durumunda sonuçlarına da katlanmak zorunda kalacaklarını hatırlattı.

Açıklamada bugün şehit edilen komutanın direnişin seçkin elemanlarından ve tecrübeli mücahitlerden olduğu, şimdiye kadar işgale karşı verilen mücadelede önemli çalışmalarda bulunduğu ifade edildi. Şehit komutan Teysir es-Semiri'nin daha önce de işgale karşı verilen mücadelede değişik zamanlarda yara aldığı ve kararlılıkla bu mücadelede devam ettiği, aynı zamanda Allah yolunda birçok şehit vermiş bir aileden geldiği bilgisine yer verildi.

HABERE YORUM KAT