1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Kassam Tugayları: Direnişimiz tamamen yerli üretim ve kendi imkanlarımıza dayanıyor!
Kassam Tugayları: Direnişimiz tamamen yerli üretim ve kendi imkanlarımıza dayanıyor!

Kassam Tugayları: Direnişimiz tamamen yerli üretim ve kendi imkanlarımıza dayanıyor!

İzzeddin el-Kassam Tugaylarından üst düzey bir kaynak, El Cezire’ye yaptığı özel açıklamada, Filistin direnişinin tamamen yerli üretim ve kendi imkânlarına dayandığını belirtti.

15 Temmuz 2025 Salı 23:28A+A-

Söz konusu kaynak, yıllardır Mısır sınırından silah kaçakçılığına ihtiyaç duyulmadığını vurgulayarak, işgal rejiminin bu konuda ileri sürdüğü iddiaları kesin bir dille yalanladı.

İsim açıklanmayan Kassam Komutanı, siyonist rejimin Refah kentini yok ederek onu bir "Nazi kampına" dönüştürmesini, siyasi ve ideolojik gündemlere hizmet eden "tam anlamıyla bir yalan kampanyası" olarak nitelendirdi.

Kassam Komutanı ayrıca, işgalin güya güvenlik gerekçeleriyle sivillere ve yerinden edilmiş insanlara yönelik işlediği suçları meşrulaştırmaya çalıştığını belirtti.

Siyonist Netanyahu başta olmak üzere işgalciler, Refah’a yönelik askeri saldırganlığı ve Selahaddin Koridoru’nu ele geçirmeyi, HAMAS’a Mısır üzerinden silah kaçırılmasını önleme gerekçesiyle savunmuştu.

Ancak Kassam Komutanı, "Aksa Tufanı Operasyonu ve öncesi-sonrası olaylar, direnişin silah tedarikinde geleneksel kaçakçılık yollarına bağlı olmadığını, tüm savaş kapasitesinin yerli olarak geliştirildiğini açıkça ortaya koymuştur." dedi.

Kaynak: DoğruHaber

HABERE YORUM KAT