1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Kassam: “Cehennemin Kapıları Açıldı!”
Kassam: “Cehennemin Kapıları Açıldı!”

Kassam: “Cehennemin Kapıları Açıldı!”

İzzeddin el Kassam Tugayları: “El-Ca’beri’nin şehadeti işgalci İsrail’e cehennemin kapılarını açtı!”

14 Kasım 2012 Çarşamba 22:19A+A-

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, komutanlarından Ahmed El-Ca’beri’nin bugün işgal uçakları tarafından şehit edilmesiyle ilgili yayınladığı taziye mesajında, işgalcinin bu cinayetle kendine cehennemin kapılarını açtığını belirtti.

Filistin hükümeti de yayınladığı taziye mesajında El-Ca’beri’nin Filistin direnişinin önemli şahsiyetlerinden ve komutanlarından biri olduğunu belirterek, cinayetin arkasından gelecek gelişmelerden işgalcinin sorumlu olacağını kaydetti.

Siyonistlerin alçakça gerçekleştirdiği saldırıyı kınayan Hamas liderlerinden Dr. Salah El-Berdevil, Kassam Tugayları Genel Komutan Yardımcısı Ahmed El-Ca’beri’nin şehit edilmesinin Filistin davası için büyük bir kayıp olduğunu belirterek, Hamas ve askeri kanadı Kassam Tugayları'nın Siyonist rejimden El-Ca’beri’ye denk intikamda bulunacağı tehdidinde bulundu.

Hamas Siyasi Birimi üyesi İzzet Er-Reşak ise yaptığı açıklamada, Kassam Tugayları'nın fiili komutanı Ahmed El-Ca’beri’nin şehit edilmesinin işgale karşı duran direnişi zayıflatamayacağını söyledi.

Büyük komutanı kaybetmekle nefeslerini tuttuklarını belirten Er-Reşak, bu cinayetle işgalcinin rahat yüzü görmeyeceğini ifade etti.

Gazze’ye karşı düzenlediği hava saldırısıyla şehit ettiği Kassam Komutanı El-Ca’beri için direniş güçlerinin misilleme yapacağı korkusuyla işgal yönetiminin Gazze’ye paralel bölgelerle 1948 yılında işgal edilmiş topraklarda işgal askerleriyle işgal polisini alarma geçirdiği belirtildi. 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum