1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazze'de Kasım Süleymani’nin posterleri yırtıldı
Gazze'de Kasım Süleymani’nin posterleri yırtıldı

Gazze'de Kasım Süleymani’nin posterleri yırtıldı

Türkiye’de İran’ın nüfuz ajanı olarak öne çıkan ama aynı zamanda Kudüs davasını da istismar eden bazı kişi ve grupların aksine Gazze halkı Kasım Süleymani denilen şahsı gayet iyi tanıdığını bir kez daha gösterdi.

30 Aralık 2020 Çarşamba 23:18A+A-

HAKSÖZ-HABER

Kasım Süleymani, İran ve onun Türkiye’deki nüfuz ajanlarının Kudüs sevdalısı bir kahraman olarak lanse ettiği bir isim. Süleymani’nin Suriye’de Esed diktatörüyle omuz omuza Şam’ın evlatlarına karşı giriştiği suçlar bunların hiç umurunda değil. Hatta onlar tüm bu zulümleri, katliamları Kudüs davasına vurgu yaparak “Direniş hattının müdafaası” yalanıyla meşrulaştırmaktan bile geri durmuyorlar.

Halbuki tüm baskı ve zorlamalara, acımasız ambargolara rağmen Kudüs davasının aziz sancağını yerlere düşürmeyen Gazze halkının gözünde bu edebiyatın hiçbir değeri yok. Ne mezhepçi İran rejimine bağlı “Kudüs Gücü”nün komutanı olması Kasım Süleymani’yi onların gözünde Kudüs davasının müdafisi kılıyor, ne de İran’ın “Direniş hattının müdafaası” edebiyatıyla Suriye’de giriştiği işgal ve zulümler Gazze halkından destek görüyor.

Türkiye’de iki kelimelerinden biri Kudüs davası olanların samimiyetsizlik ve tutarsızlıkları da “Kudüslülere rağmen Kudüsçülük” olarak ifade edilebilir. Bunlar şu sıralar yine Suriye kasabı Kasım Süleymani’yi ve onun üzerinden akıllarınca Kudüs davasını gündemleştirme çabasında ama gel gör ki o Kudüs aşkına dört kolla sarıldıkları Kasım Süleymani’nin Kudüs davası müdafisi Gazze halkının nezdinde değeri yok.

Nitekim Gazze’nin muhtelif noktalarına asılan Kasım Süleymani’nin posterlerini yırtan Gazze halkı, o posterlerle birlikte Kudüs davası istismarcılarının da maskesini biz kez daha indirmiştir!

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum