1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kararımızı Cuma Günü Açıklayacağız
Kararımızı Cuma Günü Açıklayacağız

Kararımızı Cuma Günü Açıklayacağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, "partisinin olağanüstü kongresine katılmayacağı'' iddialarıyla ilgili, ''Sürece ilişkin bütün açıklamaları cuma günü yapacağız.'' dedi. Kurtulmuş, dün partinin eski Genel Başkanı Recai Kutan'la görüştü.

30 Eylül 2010 Perşembe 05:12A+A-

Kayyum tayin edilen Saadet Partisi'nde (SP) son viraja girildi. Parti içi istişare toplantılarını tamamlayan SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, nihai kararını cuma günü açıklayacağını duyurdu. Kongreye çağrı heyeti başkanı Mustafa Kamalak ise her zaman uzlaşma olabileceğini söyledi. Bu açıklamaların ardından sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Kurtulmuş, partinin eski genel başkanı Recai Kutan ile bir araya geldi. Görüşme sonrasında genel merkeze gelişinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Kurtulmuş, "Kutan zaten bizim büyüğümüz, ağabeyimiz, her zaman kendisiyle konuşacağız, görüşeceğiz, bu doğal bir şey." dedi. Ancak içeriğine değinmedi. Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan ile de görüşüp görüşmeyeceğinin sorulması üzerine "Tabii yani, bundan sonra görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.

Dün, genel merkezde görüşme trafiğinde bulunan diğer bir isim Mustafa Kamalak'tı. Olağanüstü kongre için 17 Ekim'in uygun olacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT