1. HABERLER

  2. KİTAP

  3. Kanser hastalığı karşısında Müslümanca duruş...
Kanser hastalığı karşısında Müslümanca duruş...

Kanser hastalığı karşısında Müslümanca duruş...

Yazar Fatıma Neşe Tuna’nın kanser hastalığı tecrübelerini anlattığı “Bana Bir Hastalık Dokundu” isimli kitabı Mümbit Yayınları’ndan çıktı.

05 Şubat 2023 Pazar 09:39A+A-

HAKSÖZ HABER

Fatıma Neşe Tuna  “Bana Bir Hastalık Dokundu” isimli kitabında kendi yaşadığı kanser tecrübesinden yola çıkarak hastalara, hasta yakınlarına ve doktorlara önemli hatırlatmalar yapıyor. Kitap boyunca imanın kanser gibi ağır bir hastalık karşısında insana nasıl bir direnç aşıladığı özellikle vurgulanırken, okurlar kanser hastalığı noktasında da bilgilendiriliyor.

“Göz Aydınlığı Çocuklar İçin Anne-Babalara Tavsiyeler ve Meryemler Mabedi Terkederse” isimli kitapların da müellifi olan Fatıma Neşe Tuna yeni kitabını kanser hastalarına iyi gelecek ayetler, hadisler ve dualarla zenginleştirirken kitapta kansere yakalananların yakınlarının şahitliklerine de yer vermiş. Bana Bir Hastalık Dokundu’da her durumda olduğu gibi hastalık karşısında da Müslümanca duruşun imkânları üzerine düşüncelerini ifade eden Tuna; hastalık esnasında başta mahremiyet olmak üzere farklı konularda Müslümanca hassasiyetin nasıl yaşatılacağı, bitki tedavisi gibi yöntemlerin kanserde çözüm olup olmadığı gibi meseleleri de tartışıyor.

whatsapp-image-2023-02-04-at-23-43-41.jpeg

HABERE YORUM KAT