1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Kafkasya'nın Sesi Dergisinin 15. Sayısı Çıktı
Kafkasyanın Sesi Dergisinin 15. Sayısı Çıktı

Kafkasya'nın Sesi Dergisinin 15. Sayısı Çıktı

İslam ümmetinin kanayan yaralarından Kafkasya coğrafyasında yaşanan gelişmeleri Türkiye kamuoyuyla paylaşmayı amaçlayan Kafkasya’nın Sesi dergisinin 15. sayısı çıktı.

10 Mayıs 2011 Salı 09:25A+A-

Derginin tanıtım amaçlı hazırlanan basın bülteninde şu ifadelere yer verildi:

"Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a, salat ve selam lider ve önderimiz Muhammed'e, O'nun pak ailesine, ashabına ve kıyamete kadar onların yolunu sürdüren muvahhid Müslümanların üzerine olsun!

Başlıca gayesi, İslam ümmetinin kanayan yaralarından Kafkasya coğrafyasında yaşanan gelişmeleri Türkiye kamuoyuyla paylaşmak ve bu bölgeyle ilgili hassasiyeti diri tutmak olan Kafkasya'nın Sesi dergimizin Nisan-Mayıs sayısı, Allah'ın izniyle çıkmıştır. Bu sayıda, bir süredir Kafkasya'daki İslami mücadeleyi sabote etmeyi amaçlayan ve uluslar arası bir boyut kazanan çeşitli komplolarla ilgili bazı yorumların yer aldığı açıklamaları kapak konusu yaptık. Yine her sayıda olduğu gibi bölgede son bir ayda meydana gelen olaylar, çeşitli analiz yazıları ve Müslümanlara faydalı olacağını düşündüğümüz nasihatler ile "Bağımsız İslami Kafkasya" mücadelesinde iz bırakan şehidlerimiz hakkında yazılan bazı makaleleri sizlere sunmayı uygun gördük.

Ayrıca 1990'larda başlayan Kuzey Kafkasya'daki mücadelenin ilk günlerinden bu yana içerisinde olan ve liderlerin baş danışmanı, yeni gelen neslin de öğretmenliğini yapan Şeyh Supyan Abdullayev'i ve diğer tüm şehidlerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz. Allah'ın selamı ve rahmeti üzerinize olsun..."

Sipariş için: 0533 573 03 64

HABERE YORUM KAT

1 Yorum